SOCIAL MEDIA

VALOKUVASEINÄ ( +ALENNUSKOODI )

perjantai 21. joulukuuta 2018
Yhteistyössä: Rajala Pro Shop

Heippa ja hyvää perjantaita! :)
Meillä on ollut aina kotikotona paljon valokuvia seinillä - on koulukuvia ja vanhoja mustavalkoisia isovanhemmista ja heidän isovanhemmista. Jatkoin tunnollisesti perinnettä ja valokuvia meillä oli myös meidän edellisissä asunnoissa mutta jostain syystä ne ovat tyystin jääneet kun muutettiin tähän taloon. Aika paljon toisaalta ollaan tehty muutoksia tässä asunnossa niin ehkä ne ovat vaan odottaneet omaa aikaansa ja paikkaansa.

Nyt tuntuu viimein että on aika saada vähän valokuviakin seinille.


Valokuvakollaasi instakuva

Valokuvakollaasi instakuva

Valokuvakollaasi instakuva

Valokuvakollaasi instakuva

Valokuvakollaasi instakuva

Valokuvakollaasi instakuva

Työhuone sisustus

Olenkin jo monesti kertonut täällä blogin puolella että olen suunnitellut että voisi muutaman valokuvan seinälle laittaa. Olen vatvonut että haluanko valokuvat kehykseen vai ilman vai olisiko ratkaisuna kuitenkin canvastaulut? Tällä kertaa mentiin silleen sitä kultaista keskitietä eli tavallaan kehyksillä mutta kuitenkin ilman. Ihastuin kovasti Rajalan instakuva * 10cm x 10cm valokuvakokoon ja päätin totetuttaa niiden avulla vierashuoneen/työhuoneen seinälle pienen valokuvakollaasiseinämän niin että teippasin kuvia kiinni sattuman varaisesti ja kivannäköisesti kalkkimaalilla maalattuun korkkitauluun. Korkkitaulun avulla valokuvat pysyvät tavallaan kehystettynä mutta ne voi kuitenkin sijoittaa miten haluaa. Korkkitaulu on myös helppo maalata ja sen voi maalata myös saman väriseksi kuin seinä on jolloin se tavallaan ei erotu seinästä samalla tavalla.

Valokuviksi valtisin vanhoja kuvia jostain kivoista hetkistä tai muistoista. Siellä on muun muassa kuvia meidän ensimmäiseltä yhteiseltä ulkomaanmatkalta tai siitä kun Hemmo tuli taloon, ihansta iltapyörälenkistä ja isosta kimpusta lempparikukkiani lupiineita. Tai kuva eräästä kauniista elokuisesta työpäivän aamusta kun jäin ihailemaan auringonnousua ja kukkien päälle tullutta kastetta.


Sellaisia kauniita hetkiä elämässä.


Alennuskoodi:
Saat lukijanani alennuskoodilla I40N1 20% alennuksen Rajala Pro Shopin kuvapalvelun tuotteista!

*valokuvat saatu yhteistyön merkeissä. Bloggaaja ei hyödy linkkien klikkauksesta.

LUE MYÖS POSTAUS MUISTOT JOULULAHJOIKSI (täältä*)



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle • 


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)