SOCIAL MEDIA

TILINPÄÄTÖS

keskiviikko 2. tammikuuta 2019
Hyvää Uutta Vuotta rakkaat lukijat! <3

Täällä olen vietellyt joulua ja uutta vuotta ihan muina naisina niin että tuli odottamaton blogi- ja sometauko ihan sattumalta. Kaikessa siinä juhlahumussa ja niissä muutamassa työpäivässä siinä välissä koko blogi ja ennen kaikkea kamera unohtuivat täysin. Mutta blogi yrittää palata taas pikku hiljaa takaisin normaaliin ruotuun... viimeistään ensi viikolla :D Pitää antaa itselle vähän armoa.



En aikonut tehdä yhteenvetopostausta viime vuodesta mutta ehkä tämä kuitenkin jokin sellainen on. Tuntuu luontevalta aloittaa vuoden 2019 postaukset sillä että tilipäätetään edellinen vuosi ja muistellaan mitä kaikkea kivaa siihen onkaan kuulunut.

Viime vuosi oli itseasiassa yksi parhaimmista moneen vuoteen!
Oikeasti. Edellisen vuoden surut ja uupumukset sain selätettyä ja oma terveyskin on palannut kutakuinkin ennalleen, vaikkakin _minä kuka en ikinä ole kipeä_ sairastin ikävän influenssan keväällä ja toisen flunssan nyt syksyllä juuri ärsyttävästi kun oltiin Krakovassa. Saatiin myös onnellisesti viime vuonna viettää miehen kanssa monen vuoden jälkeen kokonaisen kesäloman yhdessä samaan aikaan. Siihen kuului paljon rakkautta, yhdessäoloa, läheisiä, aurinkoa, merta ja veneilyä sekä kesällä vietettiin myös meidän yhdessäolon 9.-vuosipäivää.

Oman jaksamisen parannuttua monta vuotta piilossa lymyillyt sisustusinnostus palasi viime vuonna aivan uudella vireellä ja sormeni ovatkin syyhynneet koko vuoden päästä sisustamaan - mitä olen myös tenhyt ja haaveillut senkin edestä! Se on yksi iloisimmista asioista, koska tuntuu että olen saanut luovuuteni takaisin.

Sisustusinnostuksen palattua on blogi saanut myös ihan uudellaista potkua ja keväällä hankinkin monta vuotta haaveilemani uuden kameran, joka toivottavasti on myös näkynyt blogin kuvissa positiivisesti. Tämän postauksen kuva on kuitenkin vanha ja kännykällä otettu, hups! :D Samassa innostuksessa kuoppasin vanhan blogin ja tilalle perustin uuden blogin, joka sai aivan uuden ulkoasun, mihin olen erittäin tyytyväinen.

Kaiken tämän lisäksi pääsin vuonna 2018 matkustamaan jopa seitsemään eri maahaan ja olen tutustunut myös kotimaassa eri paikkoihin, mm. Fiskars ja Porkkalanniemi. Selkeyttääkseni blogin linjaa päätin perustaa uuden blogin retki- ja matkapostauksille (idahhhsouvenis@blogspot.com), mihin olen siirtänyt kaikki vanhat postaukset ja minne päivitän ne tulevat postaukset matkailuun liittyen.

Tältä vuodelta en voi muuta kuin toivoa että se olisi yhtä hyvä kuin viime vuosi. Toivon että terveyteni pysyisi ennallaan, saisin viettää paljon aikaa yhdessä mieheni sekä kaikkien läheisten ja ystävien kanssa, pääsisin matkustamaan ja toteuttamaan sisustusunelmiani sydämmeni kyllyydestä.


Nyt kun viime vuosi tilipäätetty ja toiveet tälle vuodelle heitetty vesille, voidaan aloittaa uusi blogi vuosi puhtaalta pöydältä, joten ihanaa alkanutta Uutta Vuotta siis kaikille <3




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)