SOCIAL MEDIA

KEVÄTTÄ RINNASSA JA OLIIVINVIHREÄÄ ETEISAULASSA

keskiviikko 27. helmikuuta 2019
Hellou!
Vitsit kohta helmikuu on taputeltu ollaan jo maaliskuussa, ihan mahtavaa! Niin se kevät pikku hiljaa sieltä tulee. Odotan sitä kun kunnon kevättä kun kaikki lumi on jo sulanut, luonto alkaa heräämään, hiirenkorvia, valkovuokkoja ja sellaista. Mutta sinne on vielä tovi.

Ajattelin julkaista pitkästä aikaa kuvia eteisaula-olohuoneesta. Tämä tila toimii niin olohuoneen jatkeena kuin tavallaan eteisenä ja aulana. Tykkään siitä että tila on iso ja siihen saa mahdutettua paljon erilaisia toimintoja.









Ennen mustaksi maalatun Hemnes vitriinin kohdalla oli pitkä kiinteä kaapisto, joka vei todella paljon hyödyllistä tilaa ja kokonaista seinä pinta-alaa. Meidän talo on todella kompakti ja ehjää seinätilaa ontodella naftisti. Punnitsin kauan ratkaisua ja lopulta päätin sitten kaapit otetaan pois että saadaan enemmän tilaa hyödynnettyä muuhun. Silloin laitettiin tuohon meidän työpöytä ja tietokoneet. Se olisi edelleen ihan hyvä ratkaisu mutta tällä hetkellä meillä on tietokoneet vierashuoneessa koska olen huomannut että silloin tila pysyy vähän paremmin kuosissa (hups :D).

Vitriini on oikea #ikeatuunaus! Se on siis alunperin Ikeasta, Hemnes sarjaa. Olin kovin tykästynyt tuohon kaappiin mutta sitä myytiin silloin ainoastaan punaisena ja keltaisena eikä väritykseltään sopinut meidän sisustukseen, joten ostin kaapin, maalasin sen vanhahtavan näköiseksi kiiltävällä öljypohjaisella maalilla mustaksi ihan pensselillä. Lopuksi vaihdoin laatikoiden vetimet vanhoihin messikisiin. Tittidii ja niin vitriini sai ihan uuden elämän eikä sitä uskoisi että se on edes Ikeasta! Harmillisesti kyseistä vitriiniä ei enään ilmeisesti myydä.

Tällä hetkellä vitriini syö sisälleen meidän kaikki kirjat, säästetyt lehdet, kynttilät ja muut media  varusteet. Seinälle olen ripustanut muun muassa Gambiasta ostamiamme puumaskeja ja muita koristeita. Vitriinin päällä on mieheltäni joululahjaksi saama Kartellin musta Bourgie valaisin, jota silloin aikanaan toivoin. Se edustaa aivan eri tyylisuuntaa mutta minusta se vaan sopii niin täydellisesti meille edelleen ja tuo sellaista kivaa kontrastia. Vitriinin päällä on myös iso hirvensarvi, jonka vaarini on aikanaan löytänyt metsästä. Siinä se on näytillä ja muistuttaa Vaarista<3

Mustaa vitriiniä vastapäätä on meidän vanha musta piano (pianon tarina ja muista kirppislöydöistä voit lukea täältä*), jonka edessä vanha ruskea pöytäkalusto vanhempieni luota. Tämä tila toimii tosi kivasti olohuoneen jatkeena ja pöydän ääressä istutaan lähes päivittäin, luetaan postit tai askarrellaan ja on se suosittu paikka myös vieraiden keskuudessa. Pöydän ääressä on helppo istua, siitä näkee koko olohuoneen ja television ja siitä on helppo keskustella kaikkien kanssa ympäri tilaa.

Eteisen puolella meillä on iso peili sekä ikean musta lipasto, joka syö sisälleen mahtavasti kaikki pipot ja tumput. Lipaston yllä on avohyllyjä mihin on saanut laitettua vähän jotain koriste-esineitä, mutta myös pientä säilytystilaa kaikelle tarpeelliselle kuten kuiteille ja sen sellaiselle. Peilin edessä roikkuu Fiskarsista löytämäni kaunis bambuhylly, minne saa kivasti hiusharjat ja tarvikkeet niin että ne ovat aamulla ihan käden ulottuvilla. Peilin alla meillä on Hemmon ruokakupit sekä iso metalliämpäri kuivamuonalle. Koiran kuivamuonan säilytys on ollut minusta aina hankalaa sillä me olemme aina suosineet ostaa isoja pusseja ja meillä on todella niukasti säilytystilaa, joten tuollainen iso ämpärisysteemi on ollut ihan pelastus. Tämän tietysti mahdollistaa myös se että meidän koira ei ole niin perso ruualle että se ahmisi suoraan ämpäristä, mikä voisi taas toisten kohdalla olla kohtalokasta.

Viime vuonna maalasin tämän eteisaulan seinät tuollaisella oliivinvihreällä ihan perusseinä maalilla. Ehdin jo hetken olla todella kyllästynyt tuohon väriin mutta nyt olen taas vähän lämmennyt sille enkä ainakaan ihan ensimmäisenä sitä meinaa maalata, ainakaan toistaiseksi :D

Tällä hetkellä tykkään tästä tilasta tosi paljon ja minusta se on kivannäköinen mutta myönnettäköön sisustaja sisälläni välillä haaveilee kaikenlaisesta ja tällä hetkellä se haaveilee ehkä vanhasta kaapista mustan vitriinin viereen tai tilalle. En tosin ole aikeissa luopua tuosta vitriinistä, joten sitten tarvittaisiin varmaan vähän kalustekarusellia että kaikki löytäisivät oman paikkansa.


Toistaiseksi mennään siis näillä ennen kuin keksin taas jotain muuta :D
Kivaa keskiviikkoa!



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)