SOCIAL MEDIA

KUN OLEN YKSIN KOTONA x 10

keskiviikko 20. helmikuuta 2019
Hellurei!
Maanantaina vapaapäivänä ikuistin ihanat aamun ensimmäiset auringonsäteet makuuhuoneessa. Sänky petaamatta ja tavarat sikin sokin mutta ei se haittaa, aamun tunnelma oli vain niin huumaava.

Huomasin Talossa 1928 - blogissa Heidin kirjoittaman hauskan haasteen, joka alkujaan Villa Kotirannasta bongattu, missä kerrotaan mitä sitä tuleekaan tehtyä silloin kun on yksin kotona! :D

Arvaattekos mitä minä teen?






- Siivoan
En tykkää yhtään siivota jos mies on kotona, siksi ajoitankin siivoamisen yleensä niille päiville kun olen yksin kotona - se tekee siitäkin siedettävää :D

- Valokuvaan
Valokuvia otan yleensä silloin kun olen yksin kotona. Tämä johtunee siitä sillä valokuvaan aina ilman salamaa, joten kuvaaminen pitää hoitaa päivän valossa ja yleensä ehdin tehdä sitä vain silloin kun olen yksin kotona arkivapaapäivinä. Silloin valokuvaus on myös helpointa sillä yleensä olen silloin juuri siivonnut, joten ei tarvitse kun napsia menemään eikä tarvitse rajata kenenkään jalkaa pois kuvasta tai sammutella telkkaria.

- Kirjoitan blogia
Kirjoittelen blogia myös silloin kun mieheni on kotona mutta parhaimman flow kirjoittamiseen löydän kuitenkin usein ollessani yksin. Varsinkin juuri silloin kun tiedän että kohta mies tulee kotiin, alitajuista painetta ja stressiä? :D

- Katson sarjoja ja ohjelmia
Yksin kotona momentit käytän hyödykseni usein katsomalla juuri niitä sarjoja mitä mies ei välitä katsoa. Arvattaen ruoka- ja sisustusohjelmat ovat lemppareitani. On myös joitain sarjoja kuten Paratiisihotelli Norja, Handmaid's tail ja Orange is the new black, joita katselen yksikseni.

- Juon kahvia
Arkisin en juo kahvia muuta kuin aamuisin (frappé forever!) mutta yksin kotona ollessani saatan juoda montakin kahvia päivässä ihan vaan siksi että se on niin hyvää.

- Saatan kuunnella musiikkia (kovalla!) :D
Musiikkia on ihan parasta kuunnella yksin kotona juurikin siivotessa. Silloin laitan spotifysta tulemaan nuoruudeen ultimate feivöriitit meidän kotiteatterin kaiuttimista ja luuttuan menemään.

- Kuuntelen podcasteja
Podcastit ovat minulle aika uusi tuttavuus ja löysinkin ne vasta viime kesänä oikeastaan. Se oli aikamoinen ihme sillä kaikki mikä liittyy katsomiseen ja kuuntelemiseen olen hieman kranttu sillä en jaksa yleensä kuunnella ja keskittyä ellei asia ole todella mielenkiintoinen. Podcasteja tulee siis nykyään kuunneltua yksin kotona muiden askareiden lomassa. Suosikkejani ovat Lindan ja Alexan No Sense, Julia Thurén Melkein kaikki rahasta ja Natalian ja Vivianin Ysistä Viiteen.

- Syön sellaista mistä mieheni ei tykkää
Tykkään syödä yksin kotona juurikin sellaista mistä mieheni ei tykkää, yksi lemppareistani ovat tonnikalatäytteiset lämpimätvoileivät!

- Haaveilen ja suunnittelen
Yksin ollessani mielikuvitukseni laukkaa ja silloin tykkään haaveilla ja suunnitella kaikenlaista sisustusta ja remonttia (miehen päänmenoksi?) :D Minulla onkin miljoona eri listaa ja piirustusta kun jäsentelen ajatuksiani.

- Uppoudun sohvanpohjalle
Juurikin editoimaan kuvia, kirjoittamaan blogia, selailemaan pinterestiä tai kuuntelemaan podcasteja.



Mitä Sinä teet yksin kotona ollessasi? :D



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)