SOCIAL MEDIA

OLOHUONEEN VERHOT

lauantai 23. helmikuuta 2019
Minusta ei voi kyllä sanoa että olisinkin mitenkään millään muotoa kausisisustaja. En tykkää siitä yhtään että koko ajan pitäisi muutella verhoja ja värejä ja jotenkin sisustusfilosofiani tähtää koko ajan pysyvyyteen. En siksi etten tykkäisi siitä vaan siksi että jotenkin en jaksa. Ihailen niitä jotka jaksaa vaihtaa verhoja ja sisustusta vuoden aikojen mukaan.

Siksi meillä vissiin näyttää aina aika samalta  - oli sitten joulu tai juhannus :D mutta se on varmaan juuri se mihin pyrinkin tietoisesti ja tiedostamatta. Niin kivaan sisustukseen etten halua vaihtaa sitä kirveelläkään.

Varsinkin matot ja verhot ovat sellaiset mitä harvoin tulee vaihdettua ja ne ovatkin pois käytöstä vain aina pesujen ajan. Ehkä siksi että ne ovat minusta sisustamisessa ne vaikeimmat elementit. Sitten kun löydän sen sopivan niin en vaihda sitä kun vain pakon edessä. Olen kuitenkin verho ja matto ihminen enkä voisi kuvitella kotia ilman verhoja tai mattoja. Ne pehmentävät ilmettä niin paljon ja tekevät sisustuksen kodikkaaksi.

Olohuoneen verhot

Olohuoneen verhot

Ison ikkunan verhot


Marimerkko Lumimarja verhot

Marimekko Lumimarja verhot

Verhot lisäävät kodikkuutta

Marimekko Lumimarja verhot

Verhot sisustuksessa

Sisustus 2019

Meillä on ollut olohuoneessa lähes tulkoon koko sen ajan kun olemme tässä talossa asuneet samat verhot. Suosikkiverhoni ovatkin siis Marimekon Lumimarja-kankaasta tehdyt verhomme olohuoneessa. Saatiin sellaiset äidiltäni tuparilahjaksi muuttaessamme tähän taloon ja niin ne roikkuvat ikkunassa edelleen seitsemän vuoden jälkeenkin. Mutta tykkään niistä vielä tosi paljon. Niissä on kuvioita muttei liian hallitsevia ja värit ovat hillityt. Värit ja kuviot myöskin toistavat meidän sisustusksessa käytettäviä värejä - harmaata, ruskeata, beigeä ja valkoista. Myös pyöreät muodot toistuvat verhoissa mitä meillä on myös sisustuksessa. Kuosi myös on monikäyttöinen sillä se on sopinut sisustukseen vaikka se onkin muuttunut vuosien varrella. 

Lumimarja-verhot ovat kauniit mutta minusta ainakin meidän olohuoneen isojen ikkunoiden kanssa ne tarvitsevat rinnalle muitakin verhoja. Vuosien varrella Lumimarjan kanssa on ollut vaikka mitä verhokomboja - niin mustaa kuin valkoista mutta nyt ollaan jo monta vuotta menty läpikuultavilla valkoisilla sivuverhoilla. Ikkunan keskellä ollaan myös pidetty läpikuultavaa puuvillaverhoa pehmentämään huoneen ilmettä. Ennen joulua otin tämän verhon jostain mielenjohteesta pois mutta nyt ripustin sen pesun jälkeen takaisin ja tuntui heti että jotain on muuttunut olohuoneessa kun verho on ollut pois. 


Vaihdetaanko teillä verhot vuoden aikojen mukaan vai saavatko ne samat roikkua vuodesta toiseen kuten meillä? :) 



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)