SOCIAL MEDIA

VÄRITÖN SISUSTUS TÄYNNÄ VÄREJÄ

perjantai 1. maaliskuuta 2019
Heippa ja mahtavaa ensimmäistä päivää kevättä, eli maaliskuuta! :)

Kai sitä voi jo alkaa sanoa että on kevät vaikka oli sää mikä tahansa? Kevätfiiliksissä olen ainakin ja sisustus pyörii mielessä kovasti. Mutta ehkä päinvastoin kuin monilla muilla minulla ei tee mieli yhtään raikkaita kevät värejä eikä edes vaaleutta!

Mutta miksi ihmeessä?










Tässä taannoin hieman mietin omaa sisustustyyliä* ja mietin kategorisoivani itseni johonkin skandinaavisen boheemin ja eklektisen sisustuksen väliin. Koen tässä muutaman vuoden sisään löytäneeni oman tyylin sisustuksessa.

Keittiö-olohuone-eteisaula kuvaa ehkä sisustusmakuani eniten. Rakastan tummaa, rouheata, kontrasteja ja lämpöistä sisustusta pienellä boheemilla twistillä. Rakastan maanläheisiä värejä mustasta, valkoiseen ja kaikkia ruskean ja harmaan sävyjä ja tykkään sekoittaa niitä surutta keskenään. 

Meidän sisustus on monen mielestä ehkä väritön mutta kun oikein tarkkaan katsoo ja miettii niin meidän sisustushan on täynnä värejä!

Olen oppinut että vaikka tykkään väreistä en siedä kirkkaita värejä sisustuksessa kovin kauaa, varsinkaan niissä huoneissa jossa oleillaan koko ajan. Tällä hetkellä meillä on kuitenkin neutraalisen värien lisäksi myös olohuoneessa vähän tummansinistä ja utuista sinistä sekä eteisaulassa oliivinvihreät seinät, jotka eivät ole liian kovia värejä omaan makuun vaan sulautuvat luonnollisesti näihin maanläheisiin väreihin. Niihin en ole kyllästynyt mutta niin monesti kun olen ostanut värillisiä juttuja olohuoneeseen olen viemässä niitä jo muualle kahden viikon jälkeen. Vien ne yleensä vierashuoneeseen - siellä vallitseekin sellainen pieni värien karnevaali tällä hetkellä :D

Kun se oma maku on jotenkin selvillä on helppo jatkaa eteenpäin. Eihän se sisustus ikinä ole valmis, vaan se muovautuu.


Mikä ihana tekosyy siis jatkaa seuraavien sisustusjuttujen haaveilua ja suunnittelua! ;)
Kivaa perjantaita!




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)