SOCIAL MEDIA

KELLOKESKIVIIKKO JA PÄÄSIÄISEEN VALMISTAUTUMISTA

keskiviikko 17. huhtikuuta 2019
Hauskaa Kellokeskiviikkoa!
Perinteiden mukaan pääsiäisviikon keskiviikon nimi on tullut siitä että navetassa talvehtineille lehmille laitettiin takaisin kellot kaulaan ja lehmät pääsivät laiduntamaan ulos.

Jos yhtään perinteisiin luottamista tänään on ollut erinomainen päivä laittaa kellot lehmien kaulaan ja päästää ne ulos pitkän talven jälkeen. Siis wow mitkä ilmat! Ihan käsittämättömän lämmintä on ollut tänään ja jos meidän terassilla ei olisi isoa lumikasaa (ainoa koko pihalla!) niin olisi tehnyt mieli roudata terassikalusteet jo paikalleen. Tänään en niitä kuitenkaan kerennyt alkaa varastosta hakemaan mutta ehkä nyt pääsiäisenä. Tai sitten ihan suosiolla ottaa ne vasta vapun tienoilla. 

Pääsiäiskoristeet

Meidän pääsiäisvalmistelut ovat jo alkaneet viikonloppuna kovalla kevätsiivouksella. Vaikka me ei tosin pääsiäisenä ehditä edes hirveästi kotona ollakkaan, tuntui kevätsiivous olevan nyt paikallaan ja tomuttaa talven pölyt pois. Nyt on sohva pesty ja imuroitu ja siinä samassa innostuksessa otin taljatkin pois sohvalta talvisäilöön. Tuli heti raikkaampi fiilis. Sohvapöydänkin juttuja pitäisi varmaan karsia mutta olen siinä niin huono! Mutta ehkä pääsiäisen jälkeen sitten...Tekisi mieli myös pestä ikkunat mutta taidan kuitenkin jättää sen vielä pahimman siitepölyajan jälkeiselle jollekkin sateiselle päivälle. Laiskana kun en haluaisi tehdä kuitenkaan turhaa työtä :D

Huomenna jatkuu siivoilut ja pitäisi tampata matot...eka pitää vaan käydä hakemassa mattopiiska!

Kivaa pääsiäisen alkua kaikille!



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)