SOCIAL MEDIA

MALTILLISET PÄÄSIÄISKORISTEET

torstai 18. huhtikuuta 2019
Heippa ja hauskaa Kiirastorstaita!
Pääsiäinen alkaa pikkuhiljaa siivouksen jälkeen löytämään meillekkin. En ole mikään pääsiäsikoristeidenfani vaan meillä on aika maltilliset pääsiäiskoristeet kuten muinakin juhlasesonkeina. Tykkään siitä että sisustus on omaan mieleen neutraali ja sinne voi tuoda vain pienillä jutuilla sesonkiin sopivia juttuja.

Maltilliset Pääsiäiskoristeet

Pääsiäiskoristeet

Pääsiäiskoristeet

Pääsiäiskoristeet

Pääsiäinen 2019

Pääsiäiskoristeet

Pääsiäiskoristeet

Helpot pääsiäiskoristeet

Maltillinen pääsiäiskoristeluni onkin ehkä enemmän kevään korostamista ja koko koristeulun perusta on tietenkin sesongin kasvit; pajunkissat*, narsissit ja helmililjat kuuluvat minusta vahvasti pääsiäiseen ja niillä on suurin vaikutus pääsiäistunnelmaan.

*Vinkki vitosena muuten pajunkissanoksat kannattaa säästää ja käyttää uudestaan seuraavana vuonna! Nämä minun pajunkissat ovat nimittäin poimittu jo parivuotta sitten. Kun niille ei anna vettä missään vaiheessa niin ne kuivahtavat muotoonsa ja oikein säilytettynä ne ovat sitten taas valmiina seuraavan vuonna! Niihin voi myös suihkutella hiuskiinnettä ylläpitämään niiden muotoa. 


Niiden lisäksi meidän pääsiäiskoristeluun kuuluvat muutamat ripustettavat munakoirsteet. Suosikkini ovat kuitenkin muutama vuosi sitten Uuden Kuun Emilian ohjeilla tehdyt DIY-pahvimunat Tine K:n serveteistä! Tein samanmoisia pahvimunia myös spraymaalaamalla muutama vuosi sitten harmaaksi ja koirsteeksi juuttinarut ympärille, mutta luulen että Hemmo on tainnut ne tuhota joskus koska en löydä niitä enään mistään. Sellaiset voisi tosiaan tehdä uudestaan koska kaikki tarvikkeet löytynee kaapista :) 

Pääsiäiseen kuuluu tietenkin myös herkuttelu ja tykkään panostaa esille laitettavissa herkuissakin ulkonäköön, joten pienessä purkissa myös kauniita munamuotoisia toffeenamuja ;)


Muuta ei sitten tarvitakkaan jos minulta kysytään :)



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)