SOCIAL MEDIA

PIRISTYSTÄ SISUSTUKSEEN POSTER STOREN JULISTEILLA (+ALENNUSKOODI)

torstai 25. huhtikuuta 2019
Kaupallinen yhteistyö: Poster Store
*Postauksen lopussa sinulle alennuskoodi


Heippa ja mahtavaa perjantaita kaikille!
Sain mukavan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Poster Store - yrityksen kanssa, jonka ansiosta meidän koti sai kivaa uutta piristystä vähän joka huoneessa julisteiden merkeissä!

Julisteet ja seinätaide ovatkin yksi helpoimmista tavoista uudistaa sisustusta ja luoda uutta ilmettä kotiin pienellä vaivalla.



Poster Store on siis vuonna 2014 ruotsalaisten veljesten Oskar ja Tobias Renlundin perustama yritys, jonka perimmäinen idea on tuoda taide kaikkien saataville olematta kuitenkaan liian kallista! Oskarin intohimo suunnitteluun ja Tobiaksen palo yrityksen rakentamiseen on johtanut menestykselliseen laajentumiseen jo yli kymmeneen Euroopan maahan.

Julisteet painetaan Tukholmalaisessa Lessebo Brukin paperitehtaalla. Erityisesti pidän huomionarvoisena sitä että Poster Store toimii eettisesti ja ympäristöystävällisesti ottaen huomioon luonnon. He ovat nimittäin ansainneet ja kantavat Pohjoismaista Joutsenmerkkiä*. Sen lisäksi kaikki julisteet painetaan kestävälle ja korkealuokkaiselle paperille, jolla on vastuullisen metsäalan FCS-ympäristömerkki.


 *WAU! Pohjoismainen Joutsenmerkki on muuten on yksi Euroopan tiukimmista ympäristömerkeistä!


Poster Storen valikoimasta löytyy valtava valikoima erilaisia julisteita sekä julisteille sopivat metalli- tai puukehykset kauniilla ja kestävällä pleksilasilla. Julisteita voi selata kategorioittain, esimerkiksi omat suosikkini löytyivät luontoaiheiset sekä hieman yllättäen keittiötaulut osiosta!

OLOHUONE


Olohuoneeseen olen pianonurkkaukseen miettinyt jo monesti uutta taulua tai taulukollaasia vanhan Ylva Skarpin - taulun tilalle. Aluksi kaavailin seinälle kollaasia mutta loppujen lopuksi valitsinkin sitten yksittäisen ison 50cm x 70cm kokoisen Tree Rings - niminen julisteen, joka vain sykähdytti sieluani kaikilla tavoilla. Ensinäkin tykkään puusta elementtinä, mutta tässä kuvassa kohtasivat täydellisesti myös muodot ja väritys eikä se tarvinnut rinnalleen muita.

KEITTIÖ


 

Taulut eivät minusta kuulu vain olo-tai makuuhuoneeseen vaan niitä voi olla ympäri kotia. Siksi ostoskoriini päätyi myös julisteita muun muassa keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen. Keittiön tasolle nojaamaan valitsin hauskan Beef Cuts - julisteen sekä pienen Bon Apetit-kortin. Selkeät mustavalkoiset taulut sopivat minusta meidän rennosti sisustettuun keittiöön kuin nakutettu.

*Vinkkinä! Tauluja ei tarvitse aina ripustaa seinälle, vaan ne näyttävät hyvältä niin ikään nojaillen keittiötason päällä tai vaikka avohyllyllä!

KODINHOITOHUONE 

Suosikikseni Poster Storen valikoimasta valikoitui ehdottomasti tämä kuvassa näkyvä iso Laundry Guide - juliste mustilla kehyksillä. Siitä tuli ehdottomasti kodinhoitohuoneen katseenvangitsija enkä voisi olla enempää tyytyväinen. Taulu kruunaa kodinhoitohuoneen ilmeen jo nyt mutta en malttaisi odottaa lopputulosta, kun kodinhoitohuone on pintarempattu ja juliste pääsee vielä paremmin oikeuksiinsa!

*Vinkkinä! Kaakeli ja kiviseinille on välillä vaikea ripustaa tauluja. Kodinhoitohuoneeseen ei haluttu porata reikää kaakeliin, joten taulu ripustettiin katosta koukulla ja siiman avulla!


ALENNUSKOODI
Poster Store halusi muistaa lukijoitani alennuskoodilla, jolla saat 30% alennuksen julisteista kun teet tilauksen 07.05.2019 mennessä. HUOM! Alennus ei koske Selection - osion julisteita.
Käytä koodia: IDAHHH30 



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

2 kommenttia :

  1. Tosi kivasti aseteltu julisteet keittiöön! Meillä kiviseinien on vaikea ripustaa ja keittiö on pieni, mutta eipä se näköjään ole este :)

    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) <3 tosiaan taulut voi myös laittaa keittiössä nojailemaan tasolle seinää vasten tai vaikka avohyllyille jos sellaisia löytyy! Meillä ei keittiössä taas juurikaan ole seinäpinta-alaa niin tasot olivat lähes ainoa vaihtoehto. Taulut voi muuten myös ripustaa koukuilla ja siimalla esim. paneelikatosta sellaisissa paikoissa missä ei halua porata reikiä seinään. Esim. tuo kodinhoitohuoneen taulu on juurikin niin ripustettu! Ihanaa viikonloppua sinne :)

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)