SOCIAL MEDIA

KAAPPIMANIA

keskiviikko 8. toukokuuta 2019
Heippa taas!
Olen tänään vietellyt vapaapäivää ja katsonut sivusilmällä marathonina vanhoja Kotoisa-jaksoja ja hääräillyt tässä kotona kaikenlaista siinä samalla. Olen muun muassa hieman konmarittanut ja tyhjentänyt ja siivonnut kaappeja tänään. Ne ovat olleet tehtävälistalla jo pitkään mutta jotenkin vaan aina jääneet :'D nyt kuitenkin sen verran ollut kalustekarusellia täällä kotona että kaapit oli pakko käydä läpi. 

Talonpoikaiskaappi
Tätä kaappia muun muassa tyhjentänyt niin että sieltä kauniit lasit pääsisivät vitriiniin.

Vanha kaappi
Tänne tarkoitus siirtää kauniita asioita esille.

Piironki
Tämä odottelee vielä täyttöä.

Eli oli sille konmarittamisellekin joku syy. No, ostin taas kaapin! (tähän silmiä pitelevä apina emoji) :D Mulla on nähtäväsi joku kaappimania tällä hetkellä. No ei mutta yleensä kun jotain kivaa löytyy kotiin sitten löytyy kaikki kerralla, niin se on ollut aikaisemminkin.

Viime viikolla haettiin kotiin aivan ihana vanha vitriiniovinen talonpoikaiskaappi, joka oli sopivan huokean hintainen minun budjettiin. Niistähän pyydetään jossain ihan riistohintoja eikä pystyisi edes kuvittelemaan että sellaisia pystyisi kotiuttamaan. Kaapin hankinnan tarkoitus olisi lisätä hieman säilytystilaa kauniille astioille ja maljakoille niin että olohuoneen toiseen kaappiin saisin paremmin tilaa keittiötarvikkeille.

Eilen taas jouduin pahasti mainoksen uhriksi kun huomasin vahingossa paikallisen kirppiksen fb-päivityksen missä kauppasivat vanhoja lipastoja 50€/kpl. Niistä iskin tietysti silmäni yhteen ja kirosin etten ehdi työistä sinne millään aukiolo aikojen puitteissa. Tänään sitten vapaapäivänä ajattelin että kun pitää kaupugilla käydä asioilla niin voin hyvin mennä katsomaan onko lipasto vielä siellä - ja jos on niin se on sitten tarkoitettu minulle. Ja niinhän se oli :D <3

Tällä kertaa hieman huonoja puhelinkuvia, mutta palaan parempien kuvien kanssa kun saan kaapit ympäristöineen kuntoon! :)


Kaappeja ei voi ikinä olla liikaa, eihän? ;D 



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •




2 kommenttia :

Ilahduta minua kommentilla! :)