SOCIAL MEDIA

OLOHUONE INSPIRAATIO 5/2019

sunnuntai 5. toukokuuta 2019
Suloista sunnuntaita! 
Viikonloppu on taas mennyt aivan älyttömän nopeasti, mutta olen kyllä nauttinut joka sekunnista. Täällä meillä päin ollaan kyllä saatu nauttia niin sateesta auringosta kuin lumestakin, kaikkia vuorotellen. Eilen oli pakko laittaa pitkästä aikaa villasukat jalkaan ja takkaan tulet kun tuntu niin kolealta!

Koleiden säiden takia ulkona ei ole juuri nyt tullut vielä puuhailtua mitään. Ei edes terassikalusteita meillä vielä ulkona, mutta ajattelen että kyllä ne vielä kerkeää. Ei terassille nimittäin juuri vapun jälkeen ole ollut asiaa.

Mutta kun pihahommat ovat vielä vaiheessa niin kaiken sen innon ja inspiraation voikin sitten suunnata sisustamiseen sisällä. Instagram storyssa paljastinkin jo että perjantaina haettiin kotiin vanha talonpoikaiskaappi vitriiniovilla! Sellaisesta olen haaveillut jo pitkään ja vihdoin löysin sellaisen sopivan nettikirpparilta. Palaan asiaan myöhemmin sitten kuvien kera ;)

Boheemi sisustus


Talonpoikaiskaapista innostuneena tein pientä inspiraatiokollaasia olohuoneeseen. Olohuone on sinäänsä kiva ihan tällaisena mutta jotain pieni yksityiskohtia olisi kiva sinne vielä tuoda ja tuohan talonpoikaiskaappi myös taas uusia mahdollisuuksia sisustukseen.

Haaveilen muun muassa tuollaisesta yksinkertaisesta viikunapuusta olohuoneeseen. En tiedä tosin saisinko sitä pysymään täällä meidän kuivassa sisäilmassa mutta jos sellaisen saisin hankittua, tekisin kaikkeni kyllä pitääkseni sen elossa! 

Vanhat puuesineet ja koristeet kiinnostavat myös ja sellaisia haluaisin tuoda myös enemmän olohuoneeseen. Pieni marokkolaislyhtyjä ja pellavatyynynpäällisiä ei myöskään voi olla liikaa! :D Olen jotenkin tykästynyt tyynynpäällisiin missä olisi ruskeat isot napit.

Meiltä puuttuu myös olohuoneesta rahi. Kauan mietin että haluaisin sellaisen ruskeanahkaisen marokkolais poufin mutta en tiedä olisiko se kuitenkin liian iso. Tuollainen matala banaanikuituinen olisi kyllä myös aivan ihana ja se sopisi myös sujauttaa sohvapöydän alle kun sitä ei tarvita. 

Ja monen vuoden jälkeen olen myös hieman ihastunut tapetteihin! Kiitos somen :D Varsinkin Sandbergin tapetit sykähdyttävät mieltäni. Varsinkin tuo Emma-tapetti lupiineineen, koska lupiinit ovat kyllä ihan lemppareitani <3 En edelleenkään haluaisi koko seinää tapetoida mutta meiltä löytyisi  sopivasti pianonurkkauksesta ja aulasta pienet seinänpätkät, joissa itseasiassa oli tehostetapetit kun tähän taloon muutettiin! Minulla nimittäin on sellainen viha-rakkaussuhde olohuone-aulassa olevaa oliivinvihreää seinää kohtaan ja haluaisin maalata seinät takaisin harmaiksi. Vaikka tavallaan kovasti tykkään siitä niin kuitenkaan se ei tunnu oikein hyvältä. Jos kuitenkin saan aikaiseksi maalattua seinät voisi seinänpätkät samalla tapetoida. Ainoa ongelma on se että en kyllä osaa tapetoida mutta kaipa sitä voisi opetella? :D 


Sellaisia sunnuntai mietteitä tällä kertaa! Toivottavasti ensi viikolla päästään jo taas vähän ulos hääräämään :) 


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)