SOCIAL MEDIA

KESÄKIMPPU JA TUNNELMIA MAKUUHUONEESTA

keskiviikko 12. kesäkuuta 2019
Hellou!
Puolessa viikkoa taas ollaan ja voi että olen iloinen koska minulla alkaa tämän päivän jälkeen pitkä viikonloppuvapaa! En tiedä mitä säätä on luvattu mutta aion kuitenkin nauttia täysin siemauksin. Ehkä saisin kasvihuoneen siihen malliin että voisin esitellä sen paremmin täällä.

Haluaisitteko nähdä jo kasvihuoneen? :)

Olen huomannut tänä keväänä alkukesänä että minun on aika vaikea nukahtaa kun on niin valoisaa. Meillä on siis kyllä käytössä pimennysverho makuuhuoneessa mutta yleensä ei vedetä sitä ihan alas asti mutta nyt on kyllä joutunut vetämään verhon kiinni ihan totaalisesti että edes vähän melatoniinin tuotanto aivoissa lisääntyisi. Olen myös huomannut että jostain syystä vähempikin uni on nyt riittänyt? Talvisin tarvin vähintään 8h yöunta mutta tässä yksi päivä nukuin ainoastaan 6h ja se ei tuntunut missään, mikä taas olisi talvella ollut ihan katastroofi!

Boheemi sisustus

Boheemi sisustus

Kesä sisustus

Kalkkimaali Emma

Kalklitir Emma

Boheemi makuuhuone sisustus

Boheemi sisustus makuuhuone

Boheemi sisustus

Sänkykatos

 No pienoisista univaikeuksista huolimatta tykkään niin hirmusti meidän makuuhuoneen sisustuksesta tällä hetkellä! Tunnelma on ihanan pehmeä, joka varmasti johtuu tuosta edelleen aivan ihanasta Kalklitirin Emma - kalkkimaalista <3 Kalkkimaalit ovat edelleen ihan omia lemppareitani ja maalaisin kaikki seinät niillä jos vain olisi mahdollista. Kalkkimaalit eivät vaan kestä pyyhkimistä, joten oikeastaan vain olohuone ja makuuhuoneet sopivat meillä kalkkimaalata.

 Makuuhuoneen sisustushan muuttui hieman tässä kevään aikana kun hankin makuuhuoneeseen mustan riikinkukkotuolin ja seinähyllyn tilalle tuli Tove Frankin - taulun ja musta seinävalaisimen. Mustat yksityiskohdat toivat kivaa särmää ja minusta nyt makuuhuone sopii paremmin yhteen muun sisustuksen kanssa kodissa.

Makuuhuoneeseen muutti myös eteisaulan rempan yhteydessä Ikean Hemnes - lipastot. Makuuhuoneen sisustus jäi hieman kesken tämän eteisaulaprojektin jälkeen mutta yritän palata siihen vielä kun saan kaikki valmiiksi :)

Toin makuuhuoneeseen myös pienen kimpun lupiineita ja syreenin oksia - ja voi taivas mikä tuoksu! Ihanaa nukahtaa.... vai olikohan nämä se syy siihen unettomuuteen? :D Haha ei voi olla...No oli tai ei niin ihanaa kun saa kauniita kimppuja luonnosta!


Kivaa keskiviikkoa sinne <3



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •



Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)