SOCIAL MEDIA

KESÄKUUN EKA - SUVIVIRTTÄ, LUPIINEJA JA PYÖRÄLENKKEJÄ

lauantai 1. kesäkuuta 2019
"Jo joutui armas aika ja suvi suloinen..."

Tänään on monet koululaiset ja opiskelijat rallatellut suvivirret ja viettäneet päättäjäisiä. Olen vähän kateellinen (vaikka siis olen lomaillut tässä jo viikon :'D). Voi että miten paljon Suvivirsi tuokaan lapsuusmuistoja mieleen. Sitä ei ole tullut kuultua moneen vuoteen. Mutta joka kerta kun sen kuulee niin se sykähdyttää omalla tavallaan. Se linkittyy vahvasti muistoihin juuri ala-asteelta, siihen vanhan kyläkoulun tuoksuun, joka sekoittui saliin tuotuihin syreeneihin ja muihin kukkien tuoksuihin. Se muistuttaa ylä-asteen vieressä olevasta puistosta, jossa oli aina päättäjäispäivänä vihreä nurmi ja puissa vihreät lehdet. Ja voi sitä ihanaa tunnetta kun kesäloma alkoi.

Ehkä siksi tykkäänkin niin tästä alkukesästä, siinä on jotain ihmeellistä edelleen vaikkei kesäloma alkaisikaan :)

Pyörälenkki

Kukkakimppu

Eilen illalla käytiin Hemmon kanssa pyöräilemässä. Meillä on Hemmolle sellainen kätevä pyöräteline koirille, mihin koira tulee kiinni valjaisiin ja pysyy turvallisen etäisyyden päässä pyörästä eikä pääse sikoilemaan minne sattuu. Ollaan myös todettu pyöreälenkkien olevan hyvä keino saada koiralle liikuntaa, joka ei perustu vinttikoirille tyypilliseen räjähdysmäisiin spurtteihin. Palloa heittämällä saisi koirasta mehut irti alta aika yksikön mutta spurtit tuovat jo hieman vanhemmalle koiralle helposti revähdyksiä ja venähdyksiä, joten spurtteja ollaan yritetty vähentää. Pyörälenkit taasen tuovat pitkäjänteistä ja tasaista juoksua koiralle sopivalla vauhdilla.

Lenkin varrella oli pakko pysähtyä poimimaan kukkia. Hemmon ilmeestä päätellen oltaisiin voitu jättää väliin :D Mutta voi että onkaan ihanaa kun korin sai täyteen kukkia <3


Tästä se kesä alkaa, olettehan te valmiita? :) 


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)