SOCIAL MEDIA

KOTIMME SEURAAVAT SISUSTUSSUUNNITELMAT

keskiviikko 19. kesäkuuta 2019
Keskiviikko heipat!
Ei vitsi, juhannus on jo ylihuomenna! Ihan käsittämättömän nopeasti mennyt tämä kesäkuu. No meillä nyt on ollut jos jonkinmoista projektia niin nopeastihan ne päivät menevät sitten puuhaillessa.

 Mutta pakko sanoa että edelleen joka päivä ihastelen tätä meidän eteisaulaa ja pianonurkkausta. Värit ja tapetit ja kaikki on just niin kuin pitää ja tykkään niin paljon lopputuloksesta!

Enkä voi myöskään valittaa kasvihuoneesta, siitä tuli myös niin hieno <3

Sisustamisella tuppaa olemaan sellainen lumipalloefekti että kun jonkin kohdan muuttaa niin sitten laitettavaa löytyisi muualtakin :D

sandberg emma tapetti

skandiboho sisustus

lupiinitapetti

tumma koti

tumma koti

Sisustusinspiraationi on todellakin tällä hetkellä aivan valloillaan ja tässä vaan odotan oikeata aikaa ja rahaa toteuttaakseni ne. Ja ehkä miehen hyväksyntää? ;D

No mitäs sitten olisi suunnitelmissa?

VIERASHUONE
Vierashuoneen suunnitelmat ovat ehkä helpoimmat, siellä kun vaan purkaisin kiinteän kaapiston ja maalaisin seinät. Ehkä pientä kalustekarusella mutta muuten mentäisin aika samoilla jutuilla.

KEITTIÖ
Haaveilen edelleen pienestä pintaremontista keittiössä. Suunnitelmat ovat hieman muuttuneet alkuperäisestä mutta edelleen tarkoitus pitää vanhat rungot mutta vaihtaa ovet, tasot, välitila ja vetimet sekä liesituuletin. Poistaisin muutamat yläkaapit ja tilalle muutama avohylly. Yhtenä ideana keksin myös että toisen vierashuoneen korkesta kaapeista (jotka tarkoitus purkaa) voisi ehkä siirtää keittiöön. Ruokakomerot ovat taas tulossa muotiin niin iso korkea kaappi voisi meillä komeron sijasta toimia ruokakomerona. Saisi samalla hyödynnettyä tuo ylimääräiseksi jäävä kaappi. En ole varma vielä tästä mutta se olisi yksi idea.

KODINHOITOHUONE
Meidän kodin ehkä suurin ongelma on aina ollut kodinhoitohuone ja olen jo monta vuotta pohtinut miten siitä saisi toimivamman sekä meidän näköisen. Nyt luulen että olen löytänyt ratkaisun! Kaikki lähtee siitä että vierashuoneesta kun puretaan kiinetä kaapisto, niin yksi kaapeista voisi siirtää kodinhoitohuoneeseen siivouskaapiksi. Siivouskaapin viereen tulisi allas ja allaskaappi. Erillisen kuivausrumpu ja pesukone korvattaisiin kuivaavalla pesukoneella. Lattiat ja seinät olisi tarkoitus maalata.

TUULIKAAPPI
Meillä on tuulikaapissa kolme kiinteätä kaappia mutta yhdessä kaapissa vie tilaa se siivouskaappi, jonka haluaisin sinne kodinhoitohuoneeseen. Kun siivouskaappi saataisiin sinne niin tuulikaappiin tulisi uudelleen sijoittelulla rutkasti enemmän tilaa kausivaatteille, kierrätykselle sekä kaikelle muulle tarpeelliselle. Tuulikaappiin olisi tarkoitus hankkia myös pieni naulakko sekä pienempi kenkäkaappi.


Tällaisia suunnitelmia tällä kertaa. Kivaa keskiviikkoa sinne <3SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)