SOCIAL MEDIA

PIENTÄ PINTAREMONTTIA - LUPIINEJA JA LUPIINITAPETTIA OLOHUONEESSA

torstai 6. kesäkuuta 2019
Hellurei ja helteistä torstaita!
Ei vitsi mitkä ilmat. Ollaan Hemmon kanssa täysin siemauksin näistä keleistä - varsinkin kun meillä on ilmalämpöpumppu, joka pitää sisäilman mukavan viileänä :)

Tänään kävin äitin kanssa taimimyymälässä ja äiti osti minulle ihanan marjapuuronvärisen daalian kun oli puhetta että ovat juuri nyt niin "muodissa". Tai ainakin omassa somekuplassani. Muodin huipulla tai ei niin pitää minullakin olla oma daalia :D se pääsi het isoon ruukkuun terassille. Toivottavasti saan sen pysymään hengissä!

Ulkona jyllää siis daaliat mutta sisällä sen sijaan lupiinit ;) 

Skandinaavisen boheemi sisustus

Skandinaavisen boheemi sisustus

Koira joka sopii sisustukseen

Lupiineja maljakossa

Skandinaavisen boheemi sisustus

Sandberg Emma tapetti

Tumma kukkatapetti

Sandberg Emma tapetti

Olohuoneen sisustus

Lupiinitapetti

Kesäsisustus

Tumma kukkatapetti

Tienpientareet ovat jo täynnä ihania lupiineja, joten kävin tietysti sieltä heti nappaamassa ison kimpun maljakkoon! Lupiini on kyllä lempikukkani mutta harmikseni se pääsi sitten uudelle vieraslajien kieltolistalle Suomessa. Ymmärrän toki lain tarkoituksen ja se on vain hyvä juttu, joten sitä suuremmalla syyllä aionkin nyt nauttia suurista lupiinikimpuista ja kerätä niitä niin paljon kun nyt kun vielä voi ja samalla edesauttaa niiden hävittämistä tienvarsilta.

Onneksi sain lupiinit myös seinälle tapettiin niin voin ihastella niitä kieltolistasta huolimatta vuoden ympäri! <3 


Viime viikolla kerroin että meidän eteisaula koki lomaviikollani pienen pintaremontin maalilla ja Sandberg Tapettien kukkatapetilla. Nyt ollaan viikon verran katseltu uusia seiniä ja valehtelematta en voi olla muuta kuin tyytyväinen. Värit ja tapetti ovat ihan täydellisiä.

Meidän eteisaula on yhteinäistä tilaa olohuoneen kanssa, joten kun jommassa kummassa tehdään sisutukseen muutoksia on otettava huomioon tämä toinenkin tila ja sisustuksen on toimittava molempiin suuntiin. Jotta eteisaulan sisustus sulautuisi sopivasti olohuoneen sisustukseen eteisaulan seinän väri muuttui harmaaksi (Tikkurila Valamo) ja tämän lisäksi päätin tapetoida olohuoneen puolella pianonurkkauksessa samalla tummanharmaalla Sandbergin Emma- tapetilla kuin eteisaulassa.

Nyt tapetti ja värit toistuvat kivasti ja tila tuntuu yhtenevältä. Tapettia jäi ihan vähän yli niin olen miettinyt että voisin ehkä tapetoida sinisen renginkaapin takaseinän samalla tapetilla, jolloin tapetin kuvio toimisi sellaisenä punaisena lankana tilassa.


Voi olla että se olisi hieman liikaa, mutta katsotaan :)

Ihanaa torstai-iltaa <3



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •






Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)