SOCIAL MEDIA

SÄNGYN POHJALLE JA SIELTÄ YLÖS

perjantai 30. elokuuta 2019
Heippa! Liian kauan viime kerrasta, mutta odottakaapa vain tässä saatte selityksen ':D Kesän tai ehkä tämän vuoden rankimmat kaksi viikkoa ehkä takana. Ehkä projektin täyteinen kesä tai stressi sai vastutuskyvyn katoamaan tai sitten kävi vain yksinkertaisesti h*lvetin huono tuuri. Kolme vaivaa yhdellä kertaa - nice!

Viime viikolla nimittäin palasin töihin kesälomalta ja samana päivänä alkoi kolme päiväinen migreeni, mikä ei hellittänyt millään vasta kuin viikonloppuna kun alkoivat _tiedätte kyllä mitkä_  säestäen jäätävillä alavatsakivuilla. Olo oli kuin teurastetulla koko viikkonlopun.

Eikä siinä vielä kaikka (tämä olisi kyllä jo riittänyt...) lauantaina näin äitiäni Loviisan Wanhat Talot -tapahtumassa ja hän oli aivan flunssainen. Hieman kirosin että olisi jäänyt kotiin, nyt jään ihan varmasti kipeäksi. Yllätys yllätys jo seuraavana päivänä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä heräsinkin hyvin nopeasti iskeneeseen ärhäkkään flunssaan! Tämä viikko siis mennyt kirjaimellisesti sängyn pohjalla. 

Riikinkukkotuoli

Harmaa sisustus

Skandinaavisen boheemi sisustus

Pellavalakanat

Hunajakukka

Skandiboho

Boheemi sisustus

Kalkkimaali emma

kalkkimaali

Skandinaavisen boheemi sisustus

 Flunssa iski huonoimpaan aikaan kun kesäilmat palasivat ja tarkoitus oli viikonloppuna yrittää saada kasvimaaprojekti kuntoon. Nyt pitää siis yrittää parantua, kerätä voimia ja palata kasvimaan pariin sitten ehkä ensi viikolla.


Pitää ehdottomasti alkaa taas juoda inkiväärishotteja (ohje täällä*) aamuisin. Ne ovat tyystin jääneet nyt kesän aikana ja asia näköjään kostautui heti.Hyvää viikonloppua kaikille - muistakaa ottaa kaikki vitamiinit ja inkiväärishotit!SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)