SOCIAL MEDIA

SYYSTUNNELMAT KUISTILLA

torstai 19. syyskuuta 2019
Kaupallinen yhteistyö: Preeco.fi

Syksy alkaa pikku hiljaa lähestyä ihan toden teolla. Aamulla sai nimittäin jo skrapata auton ikkunat ja kivan kipakat ilmat ollut jo monta päivää. Vaikka ollaanhan me nyt syyskuussa saatu nauttia aika kivoista kesäkeleistäkin. Ei tarvitse katsoa kuin kaksi viikkoa taakse päin kun oli melkein helletta.

Takapihan kuisti onkin aina ollut oma suosikkipaikka pihalla eivätkä viilenevät säätkään ole saaneet minua sieltä pois.

Preeco
Polyrottinkinen riipputuoli on kaunis mutta myös säänkestävä.

Preeco kesäkalusteet
Takapihan kuisti onkin oma suosikkipaikka kesällä - eikä se koe inflaatiota näin syksylläkään.

Preeco

Preeco
Taitaa tämä olla Hemmonkin lempparipaikka nykyään :D

Preeco
Hemmo - If I like it, it's mine!

Riipputuoli

Preeco
Kuistin käyttöä voi pidentää syksyllä pakatessa mukaan lampaantaljan alle ja torkkupeiton hartioille.

Preeco

Preeco

Riipputuoli
Kuppi kuumaa syyssäähän.

Preeco

Syksyn tunnelmaa

Takapihan kuisti

Polyrottinkinen riipputuoli

Ja kelpaahan tuolla kuistilla nyt ollakkin! Kesäisen talonmaalausprojektin myötä takapihan kuisti kokikin ansaitun pienen ilmeen kohennuksen entistä kutsuvammaksi. Nimittäin yhteistyön merkeissä Preeco - verkkokaupan kanssa kuistille löytyi aivan täydellinen musta JUSSI - riipputuoli vanhan jo hieman kulahtaneen tilalle. Uusi riipputoli on siis polyrottinkia, mikä tekee siitä säänkestävän sekä helpon puhdistaa. Tuolin mukana tuli neljä metriä pitkä sisalköysi sekä mukava istuintyyny. 

Preeco on siis vuona 2011 perustettu kotimainen verkkokauppa, jolla laaja valikoima tuotteita muun muassa kesäkalusteita mutta myös muita tuotteita pihalle ja puutarhaan, kodinsisustusta, työkaluja, harrastusvälineitä ja lemmikkitarvikkeita. Eli vähän kaikkea kaikille. Kovasti jäi kutkuttamaan muun muassa heidän valikoimastaan löytyvät pizzauunit tai kompostorit.

Kuten jo aikaisemmin kerroin takapihan kuisti on ollut ahkerassa käytössä meillä tämän syksyn. Kuistin käyttöikää voikin helposti pidentää syksylle lampaantaljoilla, torkkupeitoilla, tyynyillä sekä lyhdyillä. Itse toin kuistille syystunnelmaa ruskealla lampaantaljalla, okran värisillä torkkupeitolla ja tyynyllä sekä pihlajanoksilla. Kuppi kuumaa teetä tai kaakaota sopii myös täydellisesti tunnelmaan :)


🍂Syksyistä päivää kaikille! 🍂


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)