SOCIAL MEDIA

SYYSLOMA ROKKAA

perjantai 18. lokakuuta 2019
Kivaa perjantaita! Tällä viettelen pientä syyslomaani joka tosiaan tuli ihan oikeaan saumaan. Alunperin oli tarkoitus nyt syysloman aikana lähteä äitini kanssa johonkin reissuun, ehkä Vilnaan tai Amsterdamiin. No, sitten tuli tämä valtava tragedia niin tavallaan onneksi ei ehditty reissua bookkaamaan koska nyt se ei olisi oikein millään mahdollista äidin eläinten takia. Loma on kuitenkin aina loma ja nautin suunnattomasti näistä vapaapäivistä :)

Mutta pakko myöntää että olo on kuin vuoristoradassa. Vielä eilen tuntui että suru on taas ottanut vallan ja mieli oli tosi maassa. Mutta tänään on taas ihan hyvä fiilis. Tai oikeastaan tosi hyvä fiilis. Käsittämätöntä. Ehkä olen saanut nukuttua ja stressitasot laskeneet niin mielikin on heti parempi tai sitten nämä rajut upside downit vaan ehkä kuuluu tähän surutyöhön. En tiedä mutta en valita, ihana taas olla välillä iloinenkin :)








Jos eilen vielä raivosiivosin itkuisena niin tänään olen sitten ottanut rennosti ihan olan takaa :D Mutta se on ehkä ihan hyvä sillä viikonlopuksi ja alkuviikoksi on kaikenlaisia suunnitelmia. Illalla mennään anoppilaan syömään ja huomenna vietän päivää äitin kanssa syysloman kunniaksi. Sunnuntaina on ainakin miehellä kodan rakentamista, joko menen sinne tai sitten menen äidin luo sisustelemaan.

Jotta pieni lomani ei menisi ihan vaan lööbailuksi ja saisin jotain myös "aikaiseksi" ajattelin että ensi viikolla minun pitää saada meidän tuulikaappi maalattua ja asennettua sinne ostamani naulakko! 

Kyllä tämä syysloma vaan rokkaa!

 Onkos muita syyslomalaisia ja millaisia suunnitelmia lomalle? :)




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

2 kommenttia :

  1. Hah, mulla on aina toi sama, että kun on huono mieli, niin haluan saada aikaiseksi :D Jotenkin se puuhaaminen rauhoittaa stressiä, plus onhan se hyvä, että jos on muuten huono päivä, niin saa sitten edes jotakin hyödyllistä aikaiseksi, ja käyttää ne hyvät päivät sitten olosta ja kivemmista jutuista nautikseluun ;)
    Toivottavasti parempi olosi jatkuu viikonlopun yli,
    Mukavaa viikonloppua toivotteleee
    Ida Kotona kaupungissa -blogista
    http://wwww.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaimaseni - ihania päivä Sinulle myös sinne <3 Joo se on kyllä ihme homma mutta kuten sanoit ehkä se vie ajatuksia muualle ja sillä tavalla rauhoittaa mieltä :)

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)