SOCIAL MEDIA

DIY-PAPERITÄHTI OHJE

lauantai 23. marraskuuta 2019

Somekuplassani itsetehdyt paperitähdet ovat tämän joulun varmasti suosituin juttu ja kaikista ihanista kuvista inspiroituneena ajattelin itsekkin kokeilla! En ole itse kätevin käsistäni mutta tämä ohje on super helppo -  joten se ohje sopii minunkaltaiselle vähän huonommallekin askartelijalle ja lopputulos siitäkin huolimatta on oikein kiva! :D


DIY-PAPERITÄHDET

Tarvitset:
- tapetin paloja, jämäkkää lahjapaperia, kartonkia
- sakset
- narua
- nopeasti kuivuvaa liimaa / kuumaliimaa


Leikkaa tapetista/paperista suorakaiteenmuotoinen pala. Leveys määrittää tähden halkaisijan ja pituus pitää olla noin kaksinkertainen leveyteen nähden, eli jos paperinpalan leveys on noin 20cm niin paperin pituus pitää olla noin 40cm. Itse en mittaillut mitään vaan leikkasin ihan silmämääräisesti koska tämä ei ole millin tarkkaa mutta huomautan kuitenkin että pituutta tarvitsee olla tarpeeksi koska jos pituus ei riitä tähti ei taitu molemmista päistä.

 Isompien tähtien teko sujuu aivan samalla kaavalla suuremmin mittasuhtein.


Taittele paperi leveyssuunnassa haitarille niin että alku ja loppu osoittavat alaspäin


Sido naru tiukasti paperihaitarin keskiosaan.


Jätä narua tarpeeksi ripustamista varten.


Siisti ja leikkaa päädyt haluamallasi tavalla. Tässä leikattu suorasti viistoon. Reunat voi myös leikata pyöristäen ja sivuille voi leikata koristeaukkoja samaan tapaan kuin lumihiutale askarteluihin silloin lapsena - jos muistat :DLaita liimaa yhdelle sivulle ja paina sivut yhteen. Paina ja odota että liima kuivuu.


Liimaa samalla tavalla toinenkin puoli ja ujuta väliin narun pätkä ripustamista varten. Paina ja odota että liima on kuivunut.


Ensimmäisen ei ehkä onnistunut (kuten minulla :D) mutta kun kärsivällisesti jatkat niin voin varoittaa että jäät ehkä koukkuun! ;)Glögin huuruista ja jo hieman joulunodotuksen täyteistä lauantaita sinne! 


♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

2 kommenttia :

  1. Ihanan helppo ohje! Tällaiset sopisi hyvin myös hääkoristeluun ja taidankin jakaa ohjeesi myös omille lukijoilleni 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos! 😍 on kyllä niin helppo että onnistuu minunkinkaltaiselta vähemmän hyvältä askartelijalta! Totta nämähän sopisivat myös hääkoristeluihin - halpa, helppo ja nättikin vielä 👌

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)