SOCIAL MEDIA

JOULUN SISUSTUSTA VUOSIEN VARRELTA

perjantai 29. marraskuuta 2019
Blogeissa on viimeisen viikon aikana nähty kivoja kuvia ja postauksia edellisten vuosien joulusisustuksesta ja siitä inspiroituneena aloin itsekkin koluta kansioita läpi. Yllätyksekseni löysin kuvia ihan jokaiselta joululta, jonka olemme sisustaneet, kun olemme tässä talossa asuneet!

Aika paljon on muuttnut sisustus vuosien varrella, oma maku ja tyyli muovautunut. Ja niinhän sen pitääkin :)

JOULU 2013
joulu sisustus

joulu sisustus

Muutimme tähän taloon marraskuussa 2012 mutta saman vuoden joulusta ei ole kuvia koska sellaista meille ei remppakaaokseen silloin sisustettu. Mutta seuraavana vuonna meillä oli jo ihan oma joulu pystyssä. Sohvapöytänä aikansa ihanuus kuormalavasohvapöytä ja kuusena musta muovikuusi. Tuon telkkarin yläpuolella roikkuva männynoksamobile löytynee edelleen vierashuoneesta!


JOULU 2014
tumma joulu sisustus

joulu sisustus

joulu sisustus

joulu sisustus

joulusisustus

Vuonna 2014 jouluna aloin jo löytämään jo oman tyylini ja se alkoi muotoutumaan siihen suuntaan mitä se on nykypäivänä. Ruskea kaappi vanhus on jo muutttanut meille ja sohvapöydiksi vaihtuneet kaksi marokkolaispöytää. Musta piano ja kahvipöytäryhmä löytynee jo olohuoneen nurkasta.


JOULU 2015
joulu sisustus

Jouluna 2015 meille tuli ensimmäistä kertaa oikea kuusi. Ei ehkä kaikken kaunein mutta ainakin tosi sympaattinen! :D Sisustukseen eksynyt myös vähän enemmän väria kuin aikaisemmin. Kuvaustaidotkin hieman karttuneet vuosien saatossa ':D


JOULU 2016
joulu sisustusta vuosien varrelta

joulu sisustusta vuosien varrelta

joulu sisustusta vuosien varrelta

joulu sisustusta vuosien varrelta

Vuoden 2016 jouluna hurhadin näköjään punaiseen ja sen vuoden joulusisustus sisälsikin paljon punaisia yksityiskohtia. Muutenkin sisustus ja myös joulusisustus alkoi löytämään uomansa eikä siinä punaisen värin vallankumousta lukuunottamatta näyttänyt tapahtuneen suuria muutoksia edellisiin vuosiin. Aito pieni joulukuusi oli tullut jäädäkseen.

Meidän joulukoti vuodelta 2016 löytynee myös Ilona Pietiläisen Satumainen joulu - kirjasta!


JOULU 2017
joulu sisustusta vuosien varrelta

joulu sisustusta vuosien varrelta

joulu sisustusta vuosien varrelta

joulu sisustusta vuosien varrelta

Jouluna 2017 olen näköjään hylännyt täysin kameran ja ottanut kuvia vain kännykällä ja löytänyt ihan selkeästi filtterit :D Filtterin harmantavista kuvista huolimatta joulusisustus pääpiirteittäin pysynyt hyvin samana kuin aikaisempina vuosina - punaisen kuitenkin hylkäsin joulusisustuksessa sinä vuonna näköjään.


 JOULU 2018 
joulu sisustusta vuosien varrelta

joulu sisustusta vuosien varrelta

joulu sisustusta vuosien varrelta

 Viime vuonna joulusisustus näytti tältä noudatti samaa neutraalien värien skaalaa. Sohvapöytä on kuitenkin vaihtunut (taas ':D) meidän oma tekemään lankkupöytään ja keittiöön hankittiin pyöreä pöytä nettikirpparilta viidellä eurolla! Viime vuoden joulusisustuksestä tykkään tosi paljon ja aika pitkälti samalla kaavalla taidetaan mennä tänä vuonnakin :) 


Olipas hauskaa katsella ajassa taaksepäin. Aika paljon on muuttunut mutta paljon on pysynyt samana. Vielä en ole aloittanut joulusisustusta muutamaa joulutähteä ja DIY-paperitähteä (*psst ohje täällä!) lukuunottamatta. Mutta viikonloppunahan on ensimmäinen adventti niin silloin voisi vähän alkaa kaivella joulukoristeita esiin. Aika moni tuo vissiin joulukuusen jo sisälle mutta meillä se tuodaan kyllä vasta lähempänä joulua. Lapsuudessani kuusi tuotiin sisälle vasta aatonaattona tai jopa aattoaamuna, jolloin se koristeltiin. En ihan niin viime tinkaan yleensä halua kuusen hakua jättää mutta vähän riippuen mille päivälle joulu sattuu sinä vuonna ja miten on lomaa tai vapaapäiviä niin haetaan se ehkä viikkoa tai viikonloppua ennen joulua.


Mikä näistä oli sinun suosikki?

Olisi myös hauskaa nähdä millaisia sisustuksia teillä on ollut edellisinä vuosina?
Tehkää postaus tai näyttäkää instagramissa ja linkatkaa tänne ihmeessä niin tulen kurkkaamaan! :) 


♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)