SOCIAL MEDIA

KARUN KAUNIS MARRASKUU RIPAUKSELLA JOULUA

keskiviikko 20. marraskuuta 2019
Hei taas pitkästä aikaa!
Pari viikkoa olen taas voinut vähän huonommin, tai ollut tosi rankkaa. Mutta ei auta muuta kuin mennä päivä kerrallaan. Onneksi on niitä parempiakin päiviä välillä. Kyllä se elämä jatkuu mutta aina välillä on otettava vissiin takapakkia päästäkseen kaksi askelta taas eteenpäin.

joulu sisustus

talvinen sisustus

talvinen sisustus

skandiboho

talvinen sisustus

talvinen sisustus

talvinen sisustus

talvinen sisustus

olohuoneen joulusisustus

talvinen sisustus

talvinen sisustus

jouluinen sisustus

Viikonloppuna sisustin vähän olohuonetta uudestaan, näin marraskuuhun sopivaksi. Kaivoin lampaantaljat esille ja levitin ne sohvalle. Samalla kun pesin sohvatyynyjä ja peittoja iski kova tarve karsia. Muutamat sohvatyynyt saivat mennä nyt jäähylle ja löysin kaapin perukoilta vanhat mustavalkoiset jakardikuvioiset tyynynpäälliset valkoisten kaveriksi. Eivät ole vuosikausiin olleet käytössä ja olin jo aivan varma etten niitä enää aio ottaa edes käyttöön. Mutta eipä kannata kaikkea aina laittaa kierrätykseen, nyt ne nimittäin tuntuivat pitkästä aikaa ihan raikkailta vaihtoehdoilta.

Koska joulu alkaa pikku hiljaa hiipiä niin syksyn ainoa sisustusostos pääsi seinälle. Haaveilin jo viime vuonna PR Home - merkin Anna Star rottinkitähdestä mutta ne vaikuttivat olevan joka paikasta loppu tai niitä ei löytynyt Suomesta. Tänä vuonna huomasin kuitenkin jo hyvissä ajoin ja tilasin heti omani. Rottinkitähtiä on montaa eri kokoa, mutta minulla on tuo halkaisijaltaan 60cm ja siihen tulee mukana myös johto valolle (itse en ainakaan vielä ottanut valoa käyttöön). Rottinkitähti löysi paikkansa nyt ainakin toistaiseksi tuosta olohuoneen ikkunoiden välistä. Mutta jos laitan paperitähtivalot ikkunoihin tämä siirtynee ehkä pianonurkkaukseen tai keittiöön. Mutta olkoon nyt ainakin toistaiseksi tuossa, näyttää niin kivalta tuota valkoista verhoa vasten :)

Samassa karsimisrytäkässä lähti pieni sininen vitriinikaappi seinältä ja tyhjensin ruskean kaappivanhuksen päällisen tavarasta. Jotenkin heti raikkaampi fiilis.


Hyvin neutraaleilla ja maanläheisellä väriskaalalla mennään edelleen ja pakko sanoa että tykkään ihan älyttömästi tästä olohuoneen karun kauniista ilmeestä pienellä ripauksella joulufiilistä :)


Onko teillä jo aloitettu joulusisustaminen? :)


♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)