SOCIAL MEDIA

MUILLA ON HALLOWEEN MUTTA MEILLÄ VAALEANPUNAINEN PYHÄINPÄIVÄ

sunnuntai 3. marraskuuta 2019
Halloween, kekri, Pyhäinpäivä...Kaikenlaisia syitä viettää tätä viikonloppua. Mielessä oli hankkia vaikka mitä kurpitsoja sisustukseen halloween hengessä ja pukea Hemmo halloween asuun. Mutta mutta...ne kaikki taitavat jäädä ensi vuodelle sillä mitään siihen liittyvää en ole saanut aikaiseksi ja kyllä tämä viikonloppu meillä se taisi mennä eniten tuonne Pyhäinpäivän puolelle. Niin lähellä on vielä suru mielessä.

Vaikkakin kyllä me paikallisissa Kekrijuhlissa käytiin äitini kanssa piipahtamassa.





Sisustaminen on tänä syksynä kyllä täällä kotona edennyt hyvin verkkaasti. Mikä on tietysti ihan ymmärrettävää kun on elämässä surua ja sen päälle vielä paljon kaikenlaista selvittelyä ja tekemistä niin ei vaan yksinkertaisesti ehdi tai jaksa. Ja vähän ollaan joka viikonloppu sisustettu äitin luona joka viikonloppu, joten ne sisustuskortit pelattu varmaan sitten :D

Pitkään en ole innostunut ns. väreistä sisustuksessa (minulle värit tarkoittavat siis mustasta, harmaasta, ruskeasta ja valkoisesta poikeavia värejä! :D) mutta lakanan vaihdon yhteydessä kuitenkin makuuhuoneessa innostuin vähän tuomaan vaaleanpunaista tehosteväriksi kun löysin anopilta saadun vaaleanpunaisen viuhkan. Laitoin viuhkan seinälle ja toin pari utuisen vaaleanpunaista tyynyä. Ihmettelin vähän aikaan lopputulosta ja päätin antaa sille mahdollisuuden. Vaaleanpunainen ei ehkä ihan perus marraskuun "trendiväri". Mutta ei haittaa, näillä mennään nyt tällä kertaa.

 Kodinhoitohuone odottelee edelleen tekijäänsä enkä saanut laitettua tikkua ristiin asian suhteen. Se on kuitenkin sen verran iso urakka, joten sitä voidaan siirtää kyllä sinnemmäs. Tuulikaappi kuitenkin sentään jo jonkinlaisessa kuosissa mutta odottelee edelleen loppu silausta.


Ehkä voisin nyt ryhdistäytyä ja saattaa tuo tuulikaappi kondikseen. Vihdoin ja viimein... ':)

Kivaa sunnuntaita!


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)