SOCIAL MEDIA

PIENTÄ PINTAREMONTTIA: Tuulikaapin uudet tuulet

keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Meidän koti on todella kompakti ja ongelmana on ollut aina säilytystilan puute. Tai ainakin toimivan säilytystilan puute. Meiltä ei löydy nimittäin minkäänlaista kylmää taikka lämmintä mutta kuivaa varastotilaa (kuten vinttiä tai kellaria) muuta kuin vaatehuone sekä tuulikaapin kolme kiinteääkaappia. Sinne kun pitäisi sitten saada mahdutettua säilytykseen niin remonttitavarat, matkalaukut, kausivaatteet, urheiluvälineet, siivoustarvikkeet ja koiran tavarat niin kaapit ovat aika pullollaan. 

TUULIKAAPPI ENNEN: 

tuulikaapin sisustus

Tuulikaapissa meillä oli ennen seinällä muutama avohylly mihin sai laitettua kenkiä. Se oli ihan toimiva mutta tietysti ei aina siistein vaihtoehto. Aikojen saatossa puiset hyllyt eivät kestäneet kengistä tulevaa kosteutta ja ne oli vaihdettava pois. Välissä meillä oli tuulikaapissa Hemnesin kenkäkaappi, joka arjessa sitten osoittautui liian massiiviseksi meidän pikkuruiseen tuulikaappiin. Tuulikaapin seinät olivat valkoiset ja yksi seinä punertava beige.

Nyt oltin taas tultu siihen pisteeseen ettei mikään oikein tuntunut toimivan ja tila kaipasi ehdottomasti isompia muutoksi. Minun oli tarkoitus tarttua toimeen jo alkukesästä kun remontoin eteisaulaa mutta sitten koko projekti vaan jäi kun tuli kasvihuone- ja talonmaalausprojektit.

Ja ehkä ihan hyvä niin sillä sinä aikana keksittiin hyvät ratkaisut tuulikaapin suhteen ja päästiin taas askel kohti toimivampia säilytysratkaisuja.

TUULIKAAPPI NYT:

pienen tuulikaapin säilytysratkaisut

tuulikaappi sisustus

pienen tuulikaapin sisustus

pienen tuulikaapin sisustus

ulosvedettävät ritiläkorit kaapissa
Kengät säilyvät siististi kaapissa ulosvedettävässä ritiläkorissä.

tilatuote
Hemmon villapaidat ja muut tavarat helposti saatavilla ulosvedettävästä ritiläkorista.

tuulikaappi sisustus
 
pienen tuulikaapin sisustus

pienen tuulikaapin sisustus


naulakko

Seinät saivat värikseen pehmeän harmaan Tikkurilan Vanamo - sävyn (samaa sävy mikä meillä eteisaulassa). Seinälle hankittiin vanha puinen naulakko ja lattialle pieni penkki. Naulakkoon ripustin korin mihin mahtunee arkipäiväisiä tavaroita kuten koiran hihna, otsalamppu, sateenvarjo jne. mitä tarvitsee usein ulos lähtiessä. Naulakon päällä olevaan koriin mahtunee pipot ja hanskat. Pieneen äitin virkkaamaan pussiin sujahtaivat helposti koirankakkapussit. 

Muutoksen yhtenä pää ideana oli että yhteen kiinteistä kaapeista tuulikaapissa pitää saada kenkäsäilytystilaa. Se me ratkaistiin ostamalla kiskoille asennettavia ritiläkoreja. Toiseen koreista voi heittää käytössä olevat kengät ja toiseen koreista laitettiin Hemmon tavarat. Samaan kaappiin asennettiin vielä myös tanko, johon mahtuu ne takit jotka vähemmän käytöllä. Eteisaulan puolella meillä on pystynaulakko, jossa roikkuu ne takit, jotka enemmän käytössä. 

Aika pienet muutokset mutta ne tuntuvat ainakin vielä oikein toimivilta ratkaisuilta. Tuulikaapin muut kiinteät kaapit pitää myös vielä siivota ja järjestää uudelleen. Yhdessä kaapeista on nimittäin meidän siivouskaappi, jonka haluaisin ehdottomasti siirtää kodinhoitohuoneeseen. Mutta sitä ei voida siirtää pois tuulikaapista ennen kuin ollaan saatu kodinhoitohuone rempattua...




Nyt siis katseet kohti uusia suunnitelmia. Niitä sen kun riittää ettei puoliakaan ehdi toteuttamaan ':D


Mitäs pidätte tuulikaapin muutoksesta? :)




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)