SOCIAL MEDIA

HAUSKA DIY-KUUSI OHJE JA KUISTIN JOULUKORISTUS

tiistai 17. joulukuuta 2019
Hejsan! Huh tänään olen puuhaillut vaikka ja mitä ja nyt kun rojahdin läppärin kanssa sohvalle alkoi väsyttämään ihan tavattomasti.

 Suurinpana ponnistuksena tänään oli kuistin siivoaminen ja koristeleminen. Olen tosi huono aina ollut laittamaan kuistia ja kuistille kerääntyy ärsyttävästi aina kaikenlaista pois heitettävää ja kierrätykseen menevään - ja no, näky on sen mukainen. Nyt kuitenkin otin itseä niskasta kiinni ja sain laitettua kuistin vihdoin joulukuntoon! 

Koko ajatushan lähti siis tästä kuvissa näkyvästä DIY-kuusesta. Näin sellaisen pinterestissä ja minun oli vaan ihan pakko tehdä sellainen itsekkin!

Kuistin joulusisustus

Kuistin joulusisustus

Kuistin joulusisustus

HAUSKA DIY-KUUSI KUISTILLE

Tarvitset:
kuusenoksia
oksattoman puunrungon tai vastaavan
ruukku tai aurinkovarjonjalka (kuuselle voi myös valaa jalan betonista)
rautalankaa
sivuleikkurit

Ensin laitat puunvarren ruukkuun tai johonkin paikkaan missä se pysyy pystyssä.
Sido kuusenoksia roikkumaan alaspäin rautalangalla puunrungon ympärille ja sitten muutama oksa ylöspäin. Ylöspäin laitetut oksat sidotaan tiiviisti ympäri rautalangalla, mikä tekee sen että latvaa voi hieman muotoilla. Viimeistele vielä muutamalla oksalla alaspäin niin että aikaisemmin laitettujen oksien päät jäävät havujen piiloon.

Kuusen voi halutessaan vielä koristella valoilla tai muilla koristeilla, mutta itse kun tykkään siitä ihan noin ilman mitään sen enempää.

 Ei siitä ehkä ihan yhtä hieno tullut kuin pinterestin kuvissa, mutta kyllä se jäi ihan hauska ja olen lopputulokseen itse ihan tyytyväinen! :)

HUOM! Muistattehan että oksia tai puita ei saa mennä kaatamaan metsästä ilman maanomistajan lupaa. Vain maahan pudonneita oksia saa kerätä jokamiehenoikeuden nojalla!

Kuistin joulusisustus

Sisäänkäynnin sisustus

Joulu sisustus

Kuistin joulusisustus

Kuisti sisustus

Toin kuistin toiseen kulmaan myös toisen pikku kuusen ja koristelin sen paristokäyttöisellä valonauhalla. Kuusen viereen löysin vanhan mustan olkipukin, jonka jo luulin heittäneeni pois. 
 Nyt kelpaa istuskella puusohvallakin kun se sai vanhat Ikean tekonahkataljat (pestävät, ei nahkaa) yllensä niin ettei tule vilu siinä istuessa ja ne ovat tarvittaessa pestävissä kun ovat kuitenkin aika sään armoilla. 


Mitäs pidätte DIY-kuusesta tai kuistin koristelusta?
Miten teidän kuistit on koristeltu jouluun?


♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •




Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)