SOCIAL MEDIA

LOPPIAINEN VEI JOULUN MENNESSÄÄN

maanantai 6. tammikuuta 2020
☙ Heippa ja hyvää alkanutta vuotta! ❧

Voi että miten mukavaa on ollut kun joululoman jälkeen sai muutaman työpäivän jälkeen nauttia tällaisesta kivasta pitkästä viikonlopusta. Se on kyllä tullut niin tarpeeseen että on saanut nukkua niin pitkään kun on huvittanut. Minulla kun on vähän sellainen paha tapa tai ongelma että aamulla en malta nukkua jos jostain syystä herään. Sitten kun siihen vielä yhdistää en että valvon niin krooninen väsymys on taattu ':D viime yö tuli onneksi kuitenkin nukuttua hyvin ja pitkään.









 Lauantaina heitettiin joulukuusi ulos ja palattiin takaisin vanhaan sisustukseen. Tähdet, kukat ja kynttilät saivat edelleen jäädä mutta muuten palattiin takaisin vanhaan - sanotaanko vaikka talvisisustukseen :) Minusta tähdet ja muut "koristeet" mitä meillä on enemmän talvisia kuin ehkä jouluisia. 

Tammikuussa minulla on ollut tapana aina käydä ostamassa valkoisia tulppaaneja, niitä pitänee napata mukaan seuraavalla kauppa reissulla. Ne minusta kuuluvat niin kiinteästi juurikin tammikuuhun, joulun jälkeiseen aikaan. Tosin, ei sillä kyllä mikään kiire sillä keittiön pöydällä komeilee tällä hetkellä runsas kimppu amarhylliksiä. Saatiin joululahjaksi todella runsaastikasvava amarhyllis ja leikkasin siitä kolme vai oliko peräti neljä kukkavanaa maljakkoon. Ja ruukkuun jäi vielä yksi kukkavana odottamaan puhkeamista. 


Onko teillä jo joulukoristeet siivottu pois vai vasta Nuutin-päivänä? :)



♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •




2 kommenttia :

  1. Onpas teillä kivan näköistä! Joulukuusen pois vienti oli kyllä haikeaa, mutta pitihän se kääntää katse jo tätä vuotta kohti :D Tuoreita kukkia kyllä pitäisi ehdottomasti hakea omaankin maljakkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos tosi paljon, kiva kuulla että sisustus miellyttää muitakin kuin vain itseä! :) joo minusta valkoiset tulppaanit kuuluvat tosi vahvasti juurikin tammikuuhun, onneksi niitä löytyikin viime kauppareissulla! Ihanaa tammikuun alkua sinne <3

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)