SOCIAL MEDIA

TYHJÄN SEINÄN SISUSTAMISTA

keskiviikko 29. tammikuuta 2020
Muutamat edeltäneet viikot ovat olleet taas tosi raskaita. Suru on ollut taas hyvin läsnä ja vienyt voimia. Ei sitä ehkä päälle päin näe mutta itku on ollut herkässä ihan joka päivä. Osaan pidätellä sitä jo aika hyvin mutta melkein joka päivä olenkin itkenyt. Enkä oikein tiedä miksi. Surettaa ja on niin ikävä. Ei kai se tarvitse en suurempaa syytä. Isän kuolemasta on jo monta kuukautta ja muille se on ehkä vain surullinen uutinen viime vuodelta mutta minulle se tuntuu edelleen kuin eiliseltä. 

Näinä synkimpinä surun hetkinä sitä miettii etteikö tämä ikinä hellitä? Yritän tsempata itseäni ja haluan kuitenkin uskoa että tämä on osa suruprosessia. Askel taaksepäin auttaa tulevaisuudessa ottamaan taas muutaman askeleen eteenpäin. Niinhän se on tuntunut menneen tähänkin asti.

Tänään minulla on ollut pitkästä aikaa vapaapäivä ja olen saanut olla ihan vain yksikseni ja ilman mitään sen suurempia suunnitelmia. Sellaisilla vapaapäivillä on suuri vaikutus hyvinvointiini ja varsinkin jos pääsen toteuttamaan luovuuttani sisustamalla. Niin kuin tänään keksin vihdoin täytettä tyhjälle seinälle :) 

Boheemi sisustus

Skandinaavisen boheemi sisustus

Pyöreä metallitarjotin seinällä

skandiboho sisustus

olohuoneen sisustus

sandberg emma tapetti

kukkatapetti olohuone

tumma kukkatapetti

olohuoneen sisustus

Pyöreä metallitarjotin seinällä

sandberg tapetit

olohuoneen sisustus

Sandberg tapetti

kukkatapetti

marokkolainen sisustus

boheemi sisustus

Pianonurkkauksen tapettiseinä on ammottanut tyhjyyttään sitten toukokuun. Toukokuussa tapetoin tuon seinän Sandberg Tapeter Emma - tapetilla ja olen valinnasta edelleen niin onnellinen. Tuo tapetti on vaan niin täydellinen.

Alusta asti on kuitenkin tuntunut siltä että seinälle pitäisi saada jokin katseenvangitsija. Olen kokeillut ja miettinyt kaikenlaisia ratkaisuja mutta mikään ei tuntunut hyvältä. Se ei saanut olla mitään liian näyttävää ja viedä liikaa huomiota tuosta ihanasta tapetista mutta siinä pitäisi kuitenkin olla jotain mihin katse kiinnittyisi.

Tänään sain kuitenkin yhtäkkiä idean! Seinälle pitää ehdottomoasti saada marokkolaispöytäni pyöreä tarjotin. Haasteeksi muodostui aluksi tarjottimen kiinnittäminen, sillä se ei ole aivan suora ja siinä on pieni syvennys. Löysin kuitenkin onnekseni kaapinpohjalta vanhan metallisen taulukoukun, jonka taivutin tarjottimen reunan alle ja koukussa olevan reiän sai pujotettua sitten sen sitten ruuvilla seinään.

En tiedä miksen aiemmin ollut keksinyt tuota tarjotinta, koska sehän on aivan täydellinen valinta tuohon. Rakastan pyöreitä muotoja sisustuksessa ja niitä löytyy meiltä sisustuksesta lähes kaikkialta. Tarjotin oli siis hyvä jatkumo sisustukselle ja nyt tuo nurkkaus tuntuu vihdoinkin valmiilta :) 



Mitäs pidätte HOT or NOT ?


♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)