SOCIAL MEDIA

JUUTTIMATON LUMOISSA (+ALENNUSKOODI)

torstai 12. maaliskuuta 2020
Kaupallinen yhteistyö: Matto.fi

Matto.fi

Matto.fi

Matto.fi

Matto.fi

Matto.fi kokemuksia

pyöreä juuttihamppumatto

Matto.fi kokemuksia

Matto.fi

juuttimatto

Matto.fi

Matto.fi

pyöreä pöytä

juuttimatto

Kevättä ilmassa, sisustus innostusta rinnassa. Vai miten se nyt meni?

 Mutta arvaattekos mitä? Meillä on vihdoinkin keittiössä matto! ':D Keittiöstä on uupunut matto sen jälkeen kun löysin nettikirppikseltä tuon ihanan 5€ pyöreän pöydän.

Minä olen siis niitä henkilöitä, jotka mieltävät että matto ja verhot pitää olla. Toiset taas haluavat olla ilman ja sekin on ihan fine. Mutta vaikka minusta matot ja verhot pitää olla on minusta mattojen ja verhojen hankkiminen on yksi hankalimmista asioista sisustamisessa, ne kun on tavallaan yksi sisustuksen peruselementeistä ja määrittelevät tosi paljon huoneen tunnelmaa. Sen takia kun niiden valitseminen on niin hankalaa niin keittiö on jo pitkään kaivannut pyöreän pöydän alle mattoa mutta olen sen hankkimista lykännyt jo melkein puolitoista vuotta. En ole oikein tiennyt minkälaisen olisin halunnut eikä oikein sopivaa ole tullut vastaan etsinnöistä huolimatta.

Nyt olen kuitenkin kevätinnostuksessani päättänyt hankkia maton ja aivan ihana ja sopiva matto löytyikin blogiyhteistyön kautta Matto.fi - verkkokaupasta. Olin pitkään miettinyt että pitäisikö maton olla pyöreä vai suorakaiteen muotoinen ja selasinkin verkkokaupan Keittiön matto -kategoriaa moneen otteeseen. Suosikeikseni valikoitui juuttimatot, joista loppujen lopuksi valitsin tämän aivan super ihanan pyöreän Sommar -juuttihamppu maton, jonka halkaisija on 200cm. Se osoittautui ihan nappivalinnaksi kaikin puolin. Meillä toistuu pyöreät muodot sisustuksessa muuallakin, joten pyöreä matto oli oiva valinta jo sen puolesta ja juutti materiaalinakin minusta sopi loistavasti meidän muuhun sisustukseen tuomaan hieman rouheutta ja boheemisuutta. Matto on hyvä laatuinen ja yllätyksekseni tuntuu todella pehmeältä jalkojen alla - edellinen juuttimatto oli todella kova ja karhea, joten tämä yllätti todella positiivisesti!


Hankinta oli minusta onnistunut ja minusta keittiön tunnelma parani kertaheitolla - vai mitä mieltä sinä olet? :)



ALENNUSKOODI
Haluaisitko sinäkin Sommar-juuttihamppumaton tai löytyikö kenties heidän valikoimastaan joku muu ihana matto kevääksi? Koska itse olin mattoon niin tyytyväinen haluttiin Matto.fi - verkkokaupan kanssa antaa lukijoilleni myös mahdollisuuden ostaa verkkokaupasta alennetuin hinnoin. Alennuskoodilla ida20  saat -20% alennusta koko verkkokaupan valikoimasta (myös alennetuista tuotteista!). Alennuskoodi on voimassa 31.03.2020 saakka.


Ei kun mattokaupoille hopi hopi! :)


♡♡♡




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)