SOCIAL MEDIA

LEHTIKAALIPIZZA || Laskiaispaasto Special 6/6:

sunnuntai 5. huhtikuuta 2020
~ Tämä on SUNNUNTAI SAPUSKAA - postaussarjan special edition eli Laskiaispaasto Special  , jossa joka viikon sunnuntai julkaisen oman maun mukaisen lihattoman reseptin laskiaispaaston kunniaksi pääsiäiseen saakka. Luvassa siis 6 lihatonta helppoa arkiruokareseptiä ~ 

maailman paras pizza

lihattomat reseptit

lihaton pizza


pizza ilman lihaa

kalepizzachallenge


Tämä lihattomien reseptien spesiaali postaussarja on tulossa päätökseen tällä erää mutta Sunnuntai Sapuskaa -postaukset jatkuvat kyllä aina tästä edespäin säännöllisen epäsäännöllisesti. Olin itseasiassa ajatellut että viimeinen lihaton postaus olisi ollut kikhernecurry, mutta kun sitä ei ole nyt tehnyt mieli tällä viikolla niin resepti vaihtui lehtikaalipizzaan. Jep, luitte oikein. Olen törmännyt tähän reseptiin jo kauan sitten Lainahöyhenissä blogissa ja nyt instagramissa pyörii #kalepizzachallenge niin tottakai minunkin piti tehdä tätä super herkullista pizzaa - mikä ei kuulosta hyvältä mutta on taivaallista! Tosin, itse en jaksanut tänään alkaa tehdä pizzapohjaa vaan käytin valmis pohjaa.

LEHTIKAALIPIZZA

2-3 pizzapohjaa
200-300g lehtikaalia
4 valkosipulinkynttä
0,5dl oliiviöljyä
hunajaa
paremsaania
mozzarellaraastetta tai muuta rasvaista juustoa
suolaa
mustapippuria

Peselehtikaalit ja riivi lehtiosa irti ruodasta sopivan kokoisiksi paloiksi. Kuivaa ja lisää kulhoon oliiviöljy sekä pieneksi silputut valkosipulit. Sekoita ja anna marinoitua.

Lisää esipaistetuille pizzapohjille hunajaa ja sen jälkeen ripottele reilusti parmesaania ja mozzarellaraastetta. Lado seuraavaksi reilusti marinoitua lehtikaalta juuston päälle ja paista pizzat kuumassa uunissa kunnes juusto on sulanut ja lehtikaalit rapeutuneet ja saaneet hieman kullanruskeaa sävyä. Nosta pizza uunista ja kierrä myllystä mustapippuria ja suolaa ronskisti pizzan päälle!


Ei kuulosta kovin kummoiselta mutta kannattaa ehdottmasti maistaa - aivan super herkullista! :P





♡♡♡




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)