SOCIAL MEDIA

KEVÄTKUULUMISIA

maanantai 4. toukokuuta 2020
Kevät on vihdoin täällä! Ensimmäinen luonnonkukkakimppu pöydällä. Ihania valkovuokkoja, ne ovat totisesti kevään merkki <3 Kevät tuli jotenkin hirmu äkkiä ja varoittamatta. Mutta siitä pitää yrittää nauttia nyt niin hyvin kuin vain voi. Juuri tämä aika keväästä kun kaikki kasvit alkavat puhjeta kukkaan ja lehtiin niin on minusta niin ihanaa aikaa. Melkeinpä ihanempaa aikaa kuin itse kesä, vaikka kesästäkin niin tykkään. Kevät kun on tavallaan sellaista kesän odottelua niin se tuntuu jopa kivemmalta - onko muita minun kanssa samaa mieltä olevia? :)

kalkkimaali seinä

DIY sohvapöytä

skandiboheemi sisustus

vanha kaappi

DIY lankkupöytä

skandiboho sisustus

DIY sohvapöytä

skandiboheemi sisustus

Keväällä yleensä itse herään myös kaikkeen siihen mitä kaikkea on vielä to do - listalla tekemättä. Tänä vuonna tuntuu että se lista on loputon. Kaikkien vastoinkäymisten myötä on tullut kaikenlaisia lisäjuttuja mitä on pitänyt hoitaa mutta toisaalta tuntuu että kun mikään asia ei tunnu menevän oikein putkeen niin se on vähän lannistanutkin minua. Ei tee mieli edes aloittaa mitään kun perseelleen menee kuitenkin. 

Tai ehkä se on myös sitä että malttamattomana en jaksaisi aina keskittyä enään tähän kuluvaan tai mihinkään ikävään jos jotain uutta ja kivaa jo tiedossa. Nimittäin, isän kuolemasta johtuva epävarmuus tulevaisuudesta (suunnitelmalliselle ihmiselle lähes katastrofaalista) on alkanut hälvetä ja tuntuu että suunta ja suunnitelmat tulevaisuudelle alkavat olla selvät. Se luo ainakin minulle turvallisuuden tunnetta kun tiedän mitä kohti mennään. Isoja ja jännittäviä muutoksia tulossa siis jossain vaiheessa. Mikä toisaalta myös aika kivaa ja innoittavaa. Ja minähän olen sellainen taivaan rannan maalari, niin malttamaton että välillä en jaksaisi millään odottaa.

Onneksi mies on kuitenkin jalat maassa ja saa ajatukseni pysymään tässä päivässä :D Viikonloppuna hän patisti meidät pihalle ja saatiin yhdessä pestyä ja öljyttyä terassi, tasoitettua nurmikko kontiaisten kasoilta sekä aloitettua kasvimaa-projekti. Jee!

Eihän sillä to do-listalla ulkona olisi enään muuta kuin saattaa loppuun kasvimaa-projekti, maalata ulkovarasto ja roskiskatos, tehdä uusi pavilijonki ja ehkä uusi sohva terassille...ja kodin sisällä tekemättömien to do listaan en viitsi edes kurkistaa. Ne ehtii varmaan myöhemmin syksyllä ;)


Onko muilla pitkät to do-listat puutarhassa?

 Mukavaa viikon alkua! :)


♡♡♡




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)