SOCIAL MEDIA

VIIKONLOPUN SUUNNITELMIA

perjantai 8. toukokuuta 2020
Ihanaa keväistä perjantaita! Ihanaa aloittaa viikonlopun vietto näin ihanassa säässä. Viikonlopuksi onkin aika paljon kaikenlaisia suunnitelmia. Huomenna on tarkoitus lähteä vähän puutarhakaupoille sekä Hemmon kanssa ensimmäistä kertaa koirauimalaan kuntoutusuintiin. Hemmon jalka siis meidän mielestä parantunut hyvin ja hän myös käyttää sitä varsinkin lenkillä. Uinnilla ja vesijuoksulla olisi tarkoitus saada lisättyä leikattuun jalkaan voimaa ja kuntouttaa sitä niin että se olisi lähes normaali. Siitä tulee todella mielenkiintoista. Vesijuoksussa / uinnissa olisi tarkoitus käydä muutaman kerran nyt parin viikon aikana. Kahden viikon päästä meillä on kontrolliröntgen ja saadaan sitten lopullinen tuomio :)






Kun kaupoilta ja uinneilta päästään kotiin niin ehkä hypätään puutarhan kimppuun.
Jos vain säät sallii vielä niin olisi kiva vihdoin saada takapihan terassi kuntoon. Vaikkakin ei me sitä yhdessä illassa kuntoon saada mutta aloitettua ainakin. Kesäkeittiön terassiosuus odottanee öljykäsittelyä ja meidän vanha pavilijonki on uusittava, koska siitä ei ole jäljellä tyyliin kuin metalliosat. Kangas repesi lopullisesti viime vuonna ja edellisen talven lumimassat taas saivat pavilijongin puiset jalat melkein katki. Kaikki osat mitkä voi hyödyntää vanhasta ajattelimme hyödyntää, koska mies ajatteli tehdä itse metallista meille uuden pavilijongin. Bambukalusteet pitäisi myös putsata ja luin erään vinkin että niitä voisi öljytä, joten se on seuraavana tehtävä listalla!

Kasvimaa saatiin viime viikinloppuna tasoiteltua ja se on nyt siinä pisteessä että tarvisi hankkia juurikangas (pakko, koska meidän ja naapurin pihalla haapoja ja kriikuna puu jotka tekevät aivan älyttömästi juuriversoja), hakea reunusnauhaa, tilata uutta soraa ja sitten tietysti lopuksi hakea vähän hevosenkakkaa ja multaa laatikoihin ennen istutuksia. Pitkä matka sinne vielä siis, mutta jospa viikonloppuna saataisiin edes jotain tuosta tehtyä niin hyvä niin.

Sunnuntaina vietetäänkin sitten kaikkia ihania äitejä <3


Ihanaa viikonlopun alkua sinne sinulle, mitä suunnitelmia sinulla on viikonlopuksi? :)


♡♡♡




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)