SOCIAL MEDIA

KUKKAINEN PETAUS JA MAKUUHUONEEN PIENTÄ SISUSTAMISTA

keskiviikko 28. lokakuuta 2020
Heippa ystävät! Vitsi olen ollut flunssassa viikonlopusta saakka mutta onneksi ei ainakaan näillä näkymin koronaa koska testitulos oli negatiivinen. Mutta sen siitä varmaan saa kun elämän pitää liian hektisenä ja sitten kun vähän rauhoittuu niin pöpöt iskevät heti.

 Viime viikolla sisustelin vähän täällä kotona niin ajattelin että nyt olisi hyvä hetki vähän näyttää mitä olen saanut aikaiseksi :)
















Meillä alkaa kaikki lakanat vedellä viimeisiään ja tuntuu että nyt muutaman vuoden sisään on saanut ostaa uusia lakanoita vanhojen tilalle ihan urakalla. Mutta en valita, voi mikä ihan syy ostaa siis uudet lakanat kun hyvänoloiset ja kivannäköiset tulevat vastan! :D Pellavalakanat ovat ihan omat suosikit mutta ihan joka kerta ei niitä kuitenkaan varaa ostaa.

Viime viikolla kun kävin muissa asioissa Tokmannissa ja iskin silmäni näihin ihaniin tummalla pohjalla oleviin kukkakuvio lakanoihin - ja rakastuin täysin. Minusta ne sopivat väriensä puolesta niin kivasti meidän makuuhuoneeseen missä harmaan, mustan ja puunvärin kaverina on jo valmiina vähän utuista vanhaa roosaa. Jostain syystä olen innostun tällä hetkellä tosi paljon kaikista kukkakuvioista ja haaveilen vaikka mistä tapeteista. Haha, mutta se ei liity tähän nyt millään tavalla!

*Psst! Jos Tokmannin kukkalakanat kiinnostavat, kannattaa käydä hakemassa omansa. Katselin heidän nettisivuilta ettei noita vaaleanpunaisia ole ihan joka paikassa enää myytävänä! 

Vaikka olen harvinaisen vähän sisustellut kotona viime aikoina, pieniä juttuja on silti kiva välillä vaihdella. Uusien lakanoiden myötä vaihdoin lampunvarjostimenkin kesällä kirppikseltä löytyneeseen vanhaan rosaan varjostimeen ja makuuhuoneen oveen ripustin Ikeasta löytyneeseen tekokukkakranssin. Ostin kranssit itseasiassa ihan vaan että niihin voisi itse joskus väsäillä jotain kukka-asetelmaa mutta Ikean omat tekokukatkin näyttävät yllättävän hyvältä tuossa kranssissa.  

Aika kesäinen tunnelma tai ei ainakaan kovin syksyinen tunnelma makuuhuoneessa nyt on mutta olkoon, tykkään siitä kovasti! :)


Kävittehän jo tsekkaamassa viime postauksen suolataikina ohjeen syksyisille kurpitsoille? Sen löydät täältä* 🎃



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •



Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)