SOCIAL MEDIA

ADVENTIN ASETELMAT - JOULUN KAUNEIN TUMMA KUKKAKIMPPU

sunnuntai 20. joulukuuta 2020

~* Adventin asetelmat - juttusarja *~

Postaussarjassa esittelen kivoja ennen kaikkea helppoja asetelmia kasveista ja kasvienosista jokaisensa adventtisunnuntaina jouluun saakka.


Hyvää neljättä adventtia!

Tämän kerran adventin asetelmat-postauksessa ajattelin näyttää meidän aivan huikean joulukimpun, jonka tilasin paikallisesta kukkakaupasta. Tai en tiedä onko tämä nyt vain joulukimppu, voisin tällaisen tilata muulloinkin mutta nyt jouluksi tilasin sellaisen itselleni joululahjaksi.

Sain nimittäin yhtenä päivänä vahvan vision millaisen minun unelmieni kukkakimppu olisi mutta en ollut aivan varma pystyisikö sellaista juuri nyt toteuttamaan. Marssin paikalliseen kukkakauppaan ja kysyin  että pystyisivätkö he sellaisen toteuttamaan ja riemukseni vastasivat että kyllä onnistuu! Sydän pamppailen jäin sitten odottamaan. Vihdoin perjantaina sain sen hakea, ja voi että, meinasin alkaa itkeä koska se on vaan niin UPEA.

Katsokaa - eikös olekkin?







UNELMIENI KIMPPU

valkoisia anemoneja/kruunuvuokkoja
vaaleita jaloleinikkejä
erilaisia eukalyptuksen oksia 
vaaleanpunaisia vahakukkia
viininpunaisia orkideoja

Kimppu on tummalehtinen ja tummanpuhuva vaikka siinä onkin myös valkoisia kukkia. Viininpunaiset orkideat antavat ihanan säväyksen. Rönsyilevät eukalyptuksen antavat kivaa ilmavuutta ja eloa kimppuun. 

En ole ennen kovin paljoa kukkakauppoja hyödyntänyt mutta nyt on pakko sanoa että kannattaa mennä toiveiden kanssa paikalliseen kukkakauppaan, he tekevät varmasti sinulle toiveidesi kimpun ja samalla tuet paikallista yrittäjää! 

Ja mikä parasta saat itse ihanat kukat, jotka kestävät!




Huomasitko muuten tämän päivän joulukalenterissa on ohje miten tehdä itse Multi Candle Pin - kynttelikkö? Mene ihmeessä katsomaan miten helposti sellaisen saa itselle tehtyä!**



♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)