SOCIAL MEDIA

DIY MULTI CANDLE PIN KYNTTELIKKÖ || Joulukalenterin luukku 20

sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Sesam aukene - ja luukku 20 aukeaa ja sen takaa löytyy yksi tämän joulun omista suosikki DIY-jutuista - nimittäin DIY multi candle pin - kynttelikkö

Kaikki eivät varmaan tiedä mistä on kyse mutta se on sellainen jo muutama vuosi sitten suosioon tullut musta kynttelikkö - joka minusta on kyllä niin hieno mutta en ole sellaista raaskinut ostaa ikinä. Tässä syksyn ja alkutalven DIY-höperöissäni kuitenkin keksin että miksei sellaista voisi tehdä itse kun vaan löytää jonkinlaisen alustan ja pitkiä nauloja?

Aito Eno Studion multi candle pin on ilmeisesti tehty metallista mutta itse löysin kaapin perukoilta ihan täydellisen puisen alustan ja isoja nauloja löytyi myös omasta takaa isän vanhalta verstaalta. Ja löytyipä jopa mustaa spraymaaliakin kaapista, joten ei kun tekemään.

Pakko sanoa että siitä tuli aivan sairaan hieno vaikka itse sanonkin! :D

multi candle pin DIY

multi candle pin DIY

multi candle pin DIY


DIY MULTI CANDLE PIN KYNTTELIKKÖ

Tarvitset:

puisen tai metallisen lautasen / tarjottimen / alustan

eri pituisia pitkä nauloja

liimaa

porakoneen + sopivankokoiset poranterät

(spraymaalia, ei ole pakko maalata jos ei halua esim. metallinväristä lautasta ei välttämättä tarvitse minun mielestä maalata)


multi candle pin DIY

Poraa alustaan reiät. Mittaa naulojen koot niin saat porattua sopivankokoiset reiät. Itse laitoin 8 naulaa ja minulla oli 3 eri kokoista naulaa.

Maalaa halutessasi tämän jälkeen alusta sekä naulat mattamustalla spraymaalilla.


multi candle pin DIY

Naulaa naulat tämän jälkeen alapuolelta ja liimaa kanta kiinni jotta naulasta tulee tukeva ja pysyy paikallaan. Tee samoin kaikille nauloille.

Tämän jälkeen voit vielä korjausmaalata jos on tarvetta.

VALMIS!

multi candle pin DIY

Minusta tämä onnistui niin hyvin ja tykkään tästä ihan super paljon! Mitäs te pidätte? 😍

multi candle pin DIY


Onko jo joulukuusi tuotu sisälle ja koristeltu? Jos ei niin käy vielä kurkkaamassa ihanat DIY joulukuusenkoriste vinkit eilisestä luukusta - vannon että ne ovat helppoja ja vieläpä tosi hienoja! Postaukseen pääset TÄSTÄ!**


♡♡♡


SEURAA BLOGIA

• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)