SOCIAL MEDIA

JOULUPUU ON RAKENNETTU, JOULU ON JO OVELLA

maanantai 21. joulukuuta 2020

Tänään aloitettiin miehen kanssa pitkästä aikaa yhteinen loma ja tehtiin ekan lomapäivän kunniaksi sitten joulusiivous :D no parempi tehdä se vaan nyt alta pois niin voi sitten pikku hiljaa rauhoittua joulun viettoon. 

Heti pakko ottaa kuvia kun on vielä siistiä!

joulun sisustus

Rakastan tuota PR Home - merkkistä rottinkitähteä kuuhun ja takaisin! Etsin sellaista kissojen ja koiren kanssa muutama vuosi sitten kun sellaisia näkyi ruotsalaisissa blogeissa mutta en meinannut löytää mistään että olisi saanut tilattua Suomeen. Yksi kauppa sitten löytyi onneksi. Nythän näitä on Suomessa jo joka puolella :)

pieni joulukuusi

Meillä on tapana ollut aina olla aika pieni kuusi. Sellainen joka mahtuu tuohon TV-tason ja vanhan kaappivanhuksen väliin ja sen runko mahtuu tuohon isoon ruskeaan Annon pulloon. Ei muuten varise kuusi kun sillä on tarpeeksi vettä! Veteen kannattaa laittaa myös sokeripala - ihan vinkkinä!

 lankkupöytä

Suosikkikukkia pödällä - hyasintteja ja jouluruusu.

ei perinteinen joulusisutus

multi candle pin

Tilasin toiveideni kimpun paikallisesta kukkakaupasta - siinä on anemoneja, jaloleinikkejä, vaaleanpunaisia vahakukkia, erilaisia eukalyptuksen oksia sekä viininpunaisia orkideoja.

joulu sisustus

Jääkaapin ovikin sai oman joulutähtensä - eikö olekkin ihan kiva idea?

tumma sisustus

vanha kaappi

tumma joulu sisustus

tumma joulu sisustus

joulukukkakimppu

joulun sisustus

joulun sisustus

joulukimppu

Olen jo kauan haaveillut multi candle pin - kyntteliköstä ja sain sellaisen vihdoin kun sellaisen tein itse!

DIY-Multi candle pin ohjeen löydät täältä!**

joulun sisustus

Toinen joulukimpuista keittiössä - se on myös ihan täydellisen värinen. Siinä on katseenvangitsijana ihana vaaleanpunainen amarhyllis! Sen valitsin kukkakaupan valmiista kimpuista.

joulukoti

joulukoti

Meillä on jouluna myös sinistä sisustuksessa - koska minusta se luo kauniin pohjan meidän sisustukselle enkä näe tarvettä että minun pitäisi vaihtaa siniset tekstiilit jouluisempiin.

kruunuvuokko

joulukoti

Kuivatut appelsiiniviipaleet - ohjeen löydät täältä!**

joulukoti

pieni joulukuusi

Kaikki koristeet ovat tänä vuonna itse tehtyjä - paperikoristeiden ohjeet löydät täältä!**

talonpoikaisvitriini

joulukoti

joulukoti

joulukoti

paperiähti


lankkupöytä

joulukoti

Jaksoitko skrollata tänne saakka? Ihanaa :D tuli pieni valokuvapläjäys koska en osannut valita vähempää kuvia koska kaikki näyttää niin kivalta just nyt!

Viikonloppuna nostettiin kuusi sisälle vihdoinkin. Olisin halunnut kyllä sen jo aiemmin mutta ei vaan kerennyt hakea. Mutta ihanaa kun se on nyt paikallaan. Tänä vuonna löydettiin niin ihanan pieni ja siro ja sopusuhtainen kuusi ja koristeetkin on tänä vuonna kaikki itse tehtyjä.


Tänä vuonna mennään taas joulukuusen lisäksi ihan perinteisillä koristeilla - vähän kynttilöitä, tähtiä sekä joulukukkia. Ei se muuta oikein tarvitse ja ihanan jouluista silti <3 Hankin tänä vuonna kaksi ihanaa joulukimppua kotiin paikallisesta kukkakaupasta. Toisen niistä esittelinkin jo Adventin asetelmat - postaussarjassa. Se oli toivekimppuni mihin toivoin kruunuvuokkoja, jaloleinikkejä, vaaleanpunaisia vahakukkia, erilaisia eukalyptuksen oksia sekä viininpunaisia orkideoja. Toisen kimpun valitsin heidän valikoimastaan, siinä oli myös anemoneja, viininpunaisia orkidea ja vaaleanpunainen amaryhllis muun muassa. Ne kyllä kruunaavat joulun sisustuksen täysin! Sen lisäksi meillä on tietysti myös minun joulun suosikkeja myös - hyasintteja ja jouluruusu.


Sellainen sisustus tänä vuonna. Ei mitään kovin ihmeellistä tai erilaista muutamaa koristetta lukuunottamatta. Mutta tiedättekö, se on just siitä mistä tykkään! Kun sisustus on sellainen että se sopii kaikkiin vuodenaikoihin ja pienillä jutuilla saa paljon aikaan. 



Mitäs pidätte meidän joulun sisustuksesta?



♡♡♡


SEURAA BLOGIA

• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •



2 kommenttia :

  1. Kaunista 🎄🌹Hyvää Joulua Ida!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon ja ihanaa joulua myös sinulle Asta! 🥰💝🎄

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)