SOCIAL MEDIA

TULOSTETTAVA SEINÄKALENTERI 2021 - JOULULAHJA MINULTA SINULLE || Joulukalenterin luukku 24

torstai 24. joulukuuta 2020

 Joulukalenterin luukku 24❖

Aattoaamu on valjennut. Nenässä tuoksuu juuri paistettu kinkku ja alamme tuota pikaa keitellä riisipuuroa. Sitä syödään sitten tietenkin kinkkuvoileipien kanssa omenasinapilla* aamupalaksi. Telkkari on päällä koska sieltä tulee oman lapsuuden (90-luvun lapsien) suosikki - Joulupukin kuuma linja! Ei sitä juuri katsella mutta sieltä kun tulee mukavasti joululauluja tasaiseen tahtiin.

Mutta hei vielä kun sinullakin on unihiekat silmissä haluaisin antaa sinulle joululahjan. Joululahja minulta sinulle <3

Oma tekemäni ja minun kuvilla varustettu tulostettava vuosikalenteri vuodelle 2021 PDF-mudossa, jonka voit helposti postauksessa olevan linkin kautta tulostaa One Drivesta.

Meillä on ollut jo monta vuotta käytössä ilmainen tulostettava kalenteri meidän ilmoitustaululla. Siinä on tärkeintä ollut se että siinä näkyy viikonpäivät sekä tietysti viikkonumerot. Sen ei ole tarkoituskaan olla sellainen mihin kaikki saisi merkittyä mutta siitä voi helposti tarkastaa päivämääriä ja tehdä pieniä tärkeimpiä merkintöjä. Siksi ajattelin että kalenteri voisi olla tarpeellinen ja mieluinen lahja myös Sinulle <3 

tulostettava kalenteri

tulostettava kalenteri

tulostettava kalenteri

tulostettava kalenteri

↓ TULOSTA KALENTERI TÄÄLTÄ ↓

Lataa ja tulosta kalenteri TÄSTÄ!**

Linkki vie One Driveen ja sieltä voit ensin kalenteria tarkastella ja sen jälkeen tallentaa kalenterin PDF-muodossa koneellesi ja sen jälkeen tulostaa sen.

Toivottavasti pidät lahjastasi <3


Kiitos että ole seurannut blogini ihka ensimmäistä joulukalenteria. Kaikki joulukalenterin luukut löydät joulukalenteri-tägin* alta ja voit niihin palata tarvittaessa. Tätä on ollut hurjan kiva tehdä ja toivon että sait siitä yhtä paljon iloa kuin minä. 


❖ ERITTÄIN HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA SINULLE JA SINUN PERHEELLESI - PYSYKÄÄ TERVEINÄ! 

♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •
2 kommenttia :

Ilahduta minua kommentilla! :)