SOCIAL MEDIA

DIY PÄÄSIÄISMUNAT

perjantai 26. maaliskuuta 2021

En ole mikään perinteisten kirkuvan keltaisten pääsiäiskoristeiden suurin fani mutta tykkään silti vähän koristella kotia kausien mukaan, pääsiäiseksikin, joten on pitänyt keksiä omaan makuun sopivat koristeet.

Ajattelinkin esitellä nämä minun ehdottomasti lempparini -  DIY-pääsiäismunat, joiden ohjeen löysin aikanaan Uuden Kuun Emilian blogista! Sieltä löytyy hyvä ohje näihin valkoisiin Tine K:n serveteistä tehtyihin pahvimuniin, mutta näitä pahvimunia voi myös vain maalata sopivalla värillä ja sitoa juuttinarua tai silkkinauhaa tai muuta kangasta pahvimunien päälle. Toisien munien päälle leikkasin kukkia jämätapetinpälasta ja liimasin päälle. 


DIY pääsiäismuna


tine k pahvimuna

pääsiäismuna koristelu

DIY pääsiäismuna

diy pääsiäiskoristeet

DIY pääsiäismuna

diy tine k muna

DIY pääsiäismuna


DIY-PÄÄSIÄISMUNA
pahvisia pääsiäismunia
(*löytynee ainakin Tokmannista)

maalia
(kalustemaali, kalkkimaali,spraymaali...)

koristeluun
Erikeeper-liimaa
juuttinarun tai silkkinauhan 
tapetit, lahjapaperit, kankaat, kuiva kukat tai kauniit servetit.


Maalaa pahvimuna haluamallasi värillä ja maalilla. Maaliksi sopii niin spray kuin vaikka kalkkimaali. Anna kuivua rauhassa.

Kuivuneen pahvimunan voit yksinkertaisimmillaan koristella vaan sitomalla ympärille juuttinarua tai silkkinarua. Jos haluat koristella enemmän voit koristella pahvimunan esimerkiksi kauniilla servetillä, tapetinpalasella, lahjapaperilla tai kankaanpalalla leikkaamalla siitä irti kuvio ja sivelemällä pala erikeeper-vesiseoksella pahvimunan pintaan.

Anna kuivua.


DIY pääsiäismuna

Munien sisälle voi laittaa vaikka pääsiäisnamuja ja lapsiperheet voivat kehitellä esimerkisi pääsiäismunajahdin lapsille ja piilotella näitä pääsiäismunia puutarhaan tai metsään. Minusta ne jäivät tosi hienoja, eikö totta? :) 


♡♡♡
SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)