SOCIAL MEDIA

KURKISTUS TUULIKAAPPIIN - ENNEN JA JÄLKEEN

torstai 20. toukokuuta 2021
Kukkuu! Täällä taas pientä päivitystä. Vähän on ollut hiljaista täällä mutta enpä oikein remppakiireiltä ole ehtinyt. ;)

Luitte oikein. Ei ehtinyt keittiöremppa (lue keittiörempasta lisää täältä!*) pölyt edes oikein laskeutua kun taas ollaan remppaamassa :D nimittäin kodinhoitohuone pääsi vihdoin ja viimein käsittelyyn. Se on ollut sellainen Iisakin kirkko mikä on ollut suunnitelmissa jo ainakin vuodesta 2019. Siitä löytyy jopa muutamia postauksia täällä blogissa suunnitelmista.

Kodinhoitohuone remppa on vielä kesken mutta hyvällä mallilla. Nyt odotellaan että maalit kuivuvat. Mutta enhän minä voinut toimettomaksi jäädä. Tällaista projektin sitten keksin tekemisenpuutteeseen :D 

ENNEN:

tuulikaappi sisustus

Tuulikaapin pieni muodonmuutos nimittäin. Tuulikaappi on meillä ollut kyllä yksi murheenkryyni alusta asti ja sen toimivaksi saaminen on ollut pitkä ja vaikea tie. Kun se on vain vajaan parin neliön kokoinen siinä yhdellä seinällä kiinteät kaapistot ja kahdella muulla seinällä ovet, joista yksi avautuu sisäänpäin. Mietippä siinä sitten miten saisit sinne tarvittavan kenkäsäilytyksen sekä muille tavaroille. 

Kaikenlaista viritystä tässä pienessä tilassa onkin ollut ihan alusta saakka mutta vajaa pari vuotta sitten löysin tuulikaappiin tuollaisen vanhan kivan hattuhyllynaulakon. Mutta koska hattuhyllylle on keksitty uusi parempi paikka niin tuulikaappiin oli keksittävä sen tilalle jokin uusi ratkaisu. Tuo penkkikin on ihana mutta tuo penkki oli vähän epäkäytännöllinen ja tarvittiin ehdottomasti tuulikaappiin penkki jossa myös kenkähylly.

Tämä oli aika kiva ja kodikas ratkaisu pakko myöntää mutta naulakolle on uusi elämä tiedossa uudessa paikassa, näette sen sitten myöhemmin! ;)

Mutta tässä tuulikaapin uusi ilme.


JÄLKEEN:

tuulikaappi sisustus

tuulikaappi säilytys

tuulikaappi

tuulikaappi

tuulikaappi sisustus

TADAA! Tällainen ratkaisu sitten löytyi, vähän sattumalta löysin Jyskistä tuollaisen nuppisetin ja mikä parasta ne oli valmiiksi ihan meidän talon väreissä - mustaa, beigeä, sinistä, valkoista ja vaaleanpunaista! Siis mikä sattuma. Samalla reissulla löytyi myös tuulikaappiin kätevä musta rottinkipäällysteinen eteispenkki, jossa pieni hylly myös kengille. Sellaista oltiin just kaivattukin tuohon tilaan koska joskus mietin miten kahdella ihmisellä voi olla niin paljon kenkiä ja kaikki käytössä samaan aikaan? :'D 

Tuo vanha naulakko oli kyllä tosi kodikas ja kiva, mutta kuten sanoin etten naulakosta halua luopua niin sen tilalle oli keksittävä jotain muuta. Nyt ollaan pari viikkoa kokeiltu tätä uutta järkkää ja on kyllä toiminut aika loistavasti! Vielä kun saadaan kodinhoitohuone remppa valmiiksi saadaan myös tuossa tuulikaapissa sijaitseva siivouskaappi siirrettyä pois niin saadaan tuonne enemmän tilaa juuri vaatteille ja kengille. Sinne onkin tulossa vähän paremmat kenkäsäilytystilat kunhan saadaan ja siivouskaappi vihdoin pois tuolta tuulikaapista.


PS. Näette muuten varmaan kuvissa myös ekaa kertaa kappistojen uudet ovet, jotka ovat muuten samaa sarjaa kuin keittiön ovet ja niihin valittiin myös samat vetimet kuin keittiössä - eivätkö olekkin aika bueno? :)
♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)