~ ** Tämä on osa SUNNUNTAI SAPUSKAA-postaussarjaa , jolloin jaan helppoja ja hyviksi havaittuja reseptejä ** ~
Kyselin instassa jos ketään kiinnostaa tämä meidän ultimate suosikki nacholautasen ohje ja sehän kiinnosti 100%!
Eli saamanne pitää. Mutta teitä on varoitettu, tämä on tautisen hyvää 😋
MAAILMAN PARAS NACHOLAUTANEN
200g jauhelihaa
Poppamies Mexican rub
Lihaliemikuutio
Tuoretta korianteria
Kirsikkatomaatteja
Nachoja
Ruskista jauheliha ja mausta. Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi.
Ranskankermakastike
1prk philadelphia tuorejuustoa
1prk creame fresh / kermaviili
1 valkosipulinkynsi
sitruunanmehua
suolaa
Sekoita creame fresh ja philadelphia tuorejuusto notkeaksi. Kuori ja raasta joukkoon valkosipulinkynsi. Mausta suolalla ja sitruunamehulla.
Levitä ranskankermaseos noin 2cm paksuisrksi kerrokseksi laakealle lautaselle.
Salsa molcajeteada
2 kypsää tomaattia
1 sipuli
1 chili
2 valkosipulinkynttä
Suolaa
Kuori sipulit ja leikkaa sipuli 4 osaan ja leikkaa chilistä kanta pois. Tomaatit saavat olla kokonaisia. Paahda kaikki kuumalla pannulla (ei öljyä/rasvaa), mitä paahtuneempi sen parempi, eli saa mustua reippaasti.
Kun ainekset ovat paahtuneet soseuta ainekset tasaiseksi. Kaada seos jauhelihan sekaan ja lisää lihaliemikuutio. Sekoittele pannulla niin että suurin osa nesteestä häviää.
Anna jäähtyä.
Kaada jäähtynyt salsa ranskankermakerroksen päälle tasaiseksi kerrokseksi.
Lisää päälle kuutioidut kirsikkatomaatit.
Silppua päälle runsaasti tuoretta korianteria varsineen.
Lautaselta on helppo kauhoa tätä herkkua nachoilla!
Tämän nacholautasen salaisuus on ihan ehdottomasti sen puhtaat maukkaat maut. Itsetehty salsa on ihan sairaan hyvää ja kruunaa koko setin! Jauhelihankin voi helposti vaihtaa toiseen tai jättää kokonaan pois.
Alkuperäinen resepti IG: @tiiupiret . Alkuperäistä reseptiä muunnettu lisäämällä proteiini ja oma salsakastike.
Thänks,tämä menee kokeiluun🤗
VastaaPoistaAurinkoista kesäkuuta sinulle🌼
Ole hyvä ja kiitos samoin! 🤗❤☀️
Poista