SOCIAL MEDIA

SYYSKUUN SISUSTUSTA - SINISTÄ JA BEIGEÄ

tiistai 8. syyskuuta 2020
Hejsan! Täällä on muuten pieni sisustuskärpänen päässyt puremaan. Tuntuu että nyt löytäisin kaupoista vaikka ja mitä kivaa kotiin. Toisaalta en haluaisi hirveästi ostaa mitään koska en oikeastaan tarvitsisi mitään mutta kyllä aina muutamalle torkkupeitolle tai sohvatyynylle aina paikka löytyy - eikö totta? :D
















Edellisellä viikolla lähdimme äitini kanssa alunperin vain hakemaan Jyskistä puoleen hintaan netistä ostamiani Vebbestrup - nojatuoleja terassille, kesän alussa ostamalleni sohvalle kaveriksi. Siinä sitten samalla innostuin ostamaan näiden puutarhatuolien lisäksi vähän jotain muutakin sisustusjuttuja pitkästä aikaa kun Jyskissä oli tällä hetkellä aivan super hyvät alennusmyynnit käynnissä lähes kaikille tuotteille! Jyskistä lähti mukaan siis kaksi vaaleaa/beigeä tyynyä sekä beigen torkkupeiton, jotka näkyvät muuten näissä kuvissa. Vessaan ostin myös uuden saippuapumppupullon sekä puisen kynsiharjan.

Samalla reissulla poikettiin myös käymään Rustassa, ensimmäistä kertaa uudistuksen jälkeen. Sieltä lähti mukaan ruskea tuoksukynttilä ja saman sarjan huonetuoksutikut sekä tuo kuvissakin näkyvä ihana siniharmaa pyöreä samettityyny! Olen ihastellut noita muotiin tulleita pyöreitä samettityynyjä jo tovin mutta oikeaan sävyä ei ole tullut vastaan ennen kuin nyt tämä joka sopii täydellisesti sävysävyyn nahkatuolissa olevan Tine K:n silkkityynyn kanssa. 

Uusistä sisustushankinnoista innostuneena sisustin olohuonetta nyt hieman loppukesän/alkusyksyn tunnelmaan, jonka haluan kesän jälkeen taas vähän pelkistetympi ja väripaletin olevan hillitympi. Kesän värikkäät kukkaset saivat nyt väistyä ja laitoin maljakkoon vähän heiniä ja pikku maljakossa puutarhasta kuivaamiani valkoisia kukkia. Rustan tuoksukynttilä pääsi myös heti pöydälle. Vaaleanpunaiset tyynyt saivat nyt syksyn tieltä väistyä ja sohvalle jäi ainoastaan nuo vaaleat sekä siniset tyynyt sekä torkkupeitot. Tykkään että tämän alkavansyksyn väripaletti on juurikin tuollainen beigen ja ruskean sekä sinisen hillitty yhdistelmä. 

Olen lopputulokseen tosi tyytyväinen vaikka eihän meillä hirveesti sisustus edes yleensä muutu. Ei varmaan kukaan muu mitään eroa näe? :D Tykkään niin meidän perussisustuksesta niin paljon että minulle riittää juurikin nämä pienet jutut tuomaan kivaa vaihtelua.

Tämän pienen muutosten myötä heräsi taas pieni sisustusinnostus ja aivoissa raksuttaa taas valtavasti ideoita sisustukseen myöhemmin syksyyn!


Onko muita syksyn sisustuksesta innostuneita? :)


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •




Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)