SOCIAL MEDIA

LEIPÄJUUSTO JÄLKIRUOKA

sunnuntai 14. lokakuuta 2018
leipäjuusto jälkkäri


Peltsin Lappi - ohjelmasta bongasin taannoin herkulliselta vaikuttavan jälkiruuan, nimittäin leipäjuustojälkkärin. Mitään ohjetta ohjelmassa ei jaettu mutta pienen googlettelun jälkeen löysin samantapaisia ohjeita, eli eikun tuumasta toimeen.


SYNTISEN HYVÄ LEIPÄJUUSTOJÄLKKÄRI
(paistinpannulla)
n. puolikas isosta leipäjuustosta
tilkka kuohokermaa
ripaus kanelia
ripaus sokeria/fariinisokeria
nokare voita (pannulle)

Tarjoiluun
tuoreita lakkoja tai lakkahilloa


Laita paistinpannu tulille ja voi sulamaan pannulle. Kuutioi juusto suuhun sopiviksi paloiksi. Kun voi on hieman saanut väriä lisää juustokuutiot pannulle ja paista kunnes alkavat pehmetä. Lisää tämän jälkeen pannulle loraus kermaa (ei niin paljon että peittyvät) ja lisää sokeri ja kaneli. Lämmittele kunnes juustot ovat sopivan sulat ja kerma hieman paksuuntunut.

Laita kuutiot maljoihin ja kaada päälle liemi.


Tarjoile tuoreiden lakkojen tai lakkahillon kanssa!




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •



Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)