SOCIAL MEDIA

PUUTARHATERAPIAA MUSTAN TORSTAIN JÄLKEEN

perjantai 19. heinäkuuta 2019
Hellou! Täällä taas. Blogi on siirtynyt ihan kesämoodille vaikka kesälomasta ei vielä tietoakaan :P meidän talonmaalausprojekti on nimittäin aloitettu ja siihen onkin uponnut jo monta päivää, jos säät sallivat niin toivottavasti ainakin seinät saataisiin maalattua nyt viikonlopun aikana. Sen jälkeen pitäisi vielä listat ja ikkunanpuitteet...

Eilen minulla oli "musta-torstai". Autoni hajosi keskelle motaria aamulla töihin mennessä ja kaikki viittasi siihen että nyt on tulossa iso lasku. Siellä sitten istua kökötin motarin varressa yritin saada miestä kiinni puhelimella, mutta joka tyytyväisenä nukkuu puhelin äänettömällä. Siinä sitten mietin että mitä teen ja onneksi ymmärsin soittaa appiukolle ja pyysin häntä käydä herättämässä mies. Siinä sitten kökötin odottamassa miestä sekä hinausautoa aika onnettomana. Loppujen lopuksi onneksi mies tuli hakemaan ja autokin meni suoraan korjaamolle.

Onni onnettomuudessa auton hajoamiselle kuitenkin se että onneksi se meni näin kesällä, kun on lämminta ja miehellä on kesäloma, kesällä miehellä on myös käytössä kesäauto ja onneksi tämä ei tapahtunut viime viikolla kun mentiin Tukholmaan. Ja onneksi kesälomaankaan ei ollut enään montaa päivää.

Mutta harmittihan se tosi paljon. Auto on kuitenkin itselle aivan välttämätön rahareikä jo ilman mitään korjauksiakaan.

Palram kasvihuone

Kasvihuoneen sisustus
Vanhasta ompelukoneesta tehtiin pöytä kasvihuoneeseen.

Husqvarna ompelukone
Kasvihuoneen yrttilaatikossa korianteria, basilikaa, minttua ja persiljaa.

Ruukkupuutarha
Kivikkokasvit kukassa

Eilen illalla kuljeskelin yksikseni puutarhassa ja kasvihuoneessa vähän mieli maassa päivän tapahtumista (ja kauhuissani tulevasta korjauslaskusta) mutta kyllä kukkien kastelu ja kasvihuoneen ihastelu ja sadonkorjuu on terapiaa kerrakseen ja mieli kohenee hetkessä. Vaikka kasvihuone/kasvimaa projekti on edelleen kesken ja vähän kaikenlaista tekemistä siellä sun täällä mutta voi kuinka onnellinen olinkaan ensimmäisistä avomaankurkuista! Yllätyksekseni kivikkokasviruukkukin oli alkanut kukkimaan - ihan sävysävyyn päivän mekon kanssa <3


Tänään kuitenkin sain iloisen uutisen korjaamolta ja ratsuni on taas kunnossa! Täydellisen taloudellisen konkurssin sijaan selviän tästä ihan muutamalla kympillä :)


PUUTARHATERAPIA ROCKS JA KYLLÄ VANHA KANSA TIESI ETTÄ KYLLÄ KAIKKI AINA JÄRJESTYY TAVALLA TAI TOISELLA! 



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

4 kommenttia :

  1. Joo tuo on ikävää kun auto jättää tielle ja varsinkin kun tietää, että korjaukset eivät ole usein mitään halpoja. Itselläkin hajosi auto juuri hetken aikaa sitten tielle ja piti pyytää hinauspalvelu apuun. Onneksi loppujen lopuksi akku piti vain vaihtaa, niin ei tullut niin kallis reissu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mutta onneksi pääsit vain akun vaihdolla! :) itsellä meni auto tämänkin jälkeen vielä uudestaan, mutta sen onneksi vakuutusyhtiö maksoi...ei tämä kesä ollut ihan ruusuinen tuon auton suhteen :D

      Poista
  2. Tulin tänne etsimään ideoita puutarhaan ja kasvihuoneeseen. Meiltä löytyy jotain kukkapenkkikasveja ennestään sekä kasvihuone, jossa kylläkin yksi ikkunoista vaatisi korjausta. Hyvä idea laittaa kasveja eri tasoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja kiva että löysit tänne! :) Oma kasvihuone rakennettiin vasta alkukesästä ja rahkeet riittänee tällä hetkellä vain tuollaiseen pieneen, joten kaikki pienikin tila piti yrittää ottaa hyödyksi. Amppelichili tykkäsi ainakin kovasti roikkua alas katosta ja teki hurjan sadon!

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)