~ ** Tämä on osa SUNNUNTAI SAPUSKAA-postaussarjaa , jolloin jaan helppoja ja hyviksi havaittuja reseptejä ** ~
RUUSUSUOLASUKLAA
200g Fazerin sininen
100g Ruby suklaata
hasselpähkinöitä
ruususuolaa (sisältää kuivattuja ruusunterälehtiä)
Sulata suklaat. Helpoiten suklaan sulattaminen käy niin että laitat kattilaan noin 1/3 vettä, kattilan päälle siivilän ja siivilän päälle metallisen sekoituskulhon, johon laitat suklaat. Kieuhuta vettä ja lisää suklaat vähitellen.
Vuoraa astia foliolla. Kaada ensin astiaan maitosuklaa ja levitä tasaiseksi. Kaada päälle ripotellen rubysuklaa. Voit tehdä kuvioita suklaaseen hammastikulla. Ripottele päälle hasselpähkinät sekä lopuksi ruususuola.
Laita jääkaappiin jäähtymään noin tunniksi.
Jäähtyneen levyn voi pilkkoa pienempiin paloihin. Suklaan voi paloitella veitsellä mutta itse tykkäsin pilkoa rouheasti epäsymmetriseksi.
Anna tai tarjoa ystävälle Ystävänpäivänä! <3
"Ystävät ovat kuin tähdet taivaalla - et aina näe niitä mutta tiedät niiden kuitenkin olevan siellä!"
Kurkkaa myös nämä!
SEURAA BLOGIA
En ole minäkään kuullut ja keksin sen omasta päästä kun sain joululahjaksi ruususuolaa (siinä on siis kuivattuja ruusunlehtiä ja suolaa) 😍
VastaaPoista