SOCIAL MEDIA

VUORISTORATAA JA KUKKATERAPIAA

lauantai 18. huhtikuuta 2020
kukkatilaus

kukkapaketti

kukkivaa.fi

koriste ananas

kukkivaa

mini cobbler

kukkivaa

kukkivaa

kukkivaa.fi

vanha pöytä

Terkut täältä vuoristoradasta! Vitsi että mielialat muuttuvat tiuhaan täällä. Mutta kyllä se sallittakoon, onhan tässä ollut itsellä viime aikoina aika paljon vastoinkäymisiä. Mutta vaikka kaikki nekään ei ole selätetty niin se että meidän pikku Hemmo alkaa näyttää toipumisen merkkejä ja alkaa olla reipas oma itsensä saa minut niin onnelliseksi että murheetkin tuntuvat paljon pienemmiltä. Ehkä myös pitkällä pääsiäisvapailla ja nyt muutamamilla hyvin nukutuilla öilläkin on merkityksensä, koska ei edes oman auton rikki meno tällä viikolla tunnu tällä hetkellä niin pahalta vaikka ehkä vielä viikko sitten sekin olisi tuntunut katastroofilta. Mutta toivon siis tietysti hartaasti sormet ristissä että se romu pysyisi vielä hetken kasassa eikä ilmenisi muita vikoja.

No, tietysti mielialat varmasti muuttuu vielä monta kertaa tässä päivien ja viikkojen aikana mutta just nyt on aika ihanaa ja otan irti tästä hyvästä fiiliksestä! Yksi ilon aihe on myös tuo Kukkivaa-kukkakimppu Ulpu. Olin jo päättänyt että tämä kukkatilaus jätetään väliin tällä kertaa (tilaus siis pysyy voimassa mutta voit itse päättää mitkä kukkakimput haluat vastaanottaa, nerokasta eikö?) mutta onneksi viime hetkellä sen tilasinkin. Tällä kertaa kukkakimppu on raikkaan vaaleapunainen ja siinä on mukana veikeä onnen bambu ja ihana pinkki koriste ananas ja flamingonkukka! Tätä katsellessa ei voi muuta kuin hymyillä.


Täytyy siis tuijotella tuota seuraavat pari viikkoa, jospa tämä hyvä mieli pysyisi. Ei jaksaisi enään yhtään uusia vastoinkäymisiä ja synkistelyä :)


💗 Virtuaaliset kukkakimput teille kaikille lauantaihinne! 💗


♡♡♡




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)