SOCIAL MEDIA

TERVETULOA SYKSY

lauantai 1. syyskuuta 2018

Syksyn sisustusvärit
Syksyinen asetelma sohvapöydällä

Syksyn sisustusvärit
Pihlajanmarjapuun oksa maljakossa


Syksyn sisustusvärit
Syksyinen asetelma lankkupöydällä

Kivaa lauantaita kaikille ja ensimmäistä päivää syyskuuta!
Ajatella että nyt on jo syyskuu. Mutta minua se ei haittaa. Itse tykkään syksystä - varsinkin aurinkoiset kirpeät pakkasyön jälkeiset aamut, kuuraiset puut ja ruskan sävyt ovat mieleeni ja jotenkin niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin niin kesän jälkeen on kiva taas käpertyä sisälle, sytyttää kynttilät ja fiilistellä lisääntyviä sateita. Tai ei välttämättä käpertyä mutta puuhastella sisällä juttuja mitä ei todellakaan kesällä saanut aikaiseksi.

Olen koko viikon ajatellut käydä hakemassa oksan pihapihlajasta ja tänä aamuna sen vihdoin muistin. Ei siinä tertussa kyllä montaa marjaa ole eikä niitä ole juurikaan tänä vuonna tullut. Terttuja vain muutamalla oksalla. Viime vuonna puu niin täynnä ja niitä tuli syötyä ihan sellaisenaan mutta tein myös niistä hilloa, joka muuten sopii erittäin hyvin juustojen kanssa!

Nämä syksyiset päivät ovat saaneet meidät aktivoitumaan ja me ollan tai mies on ollut ihan hullun ahkera viime päivät. Muun muassa ollaan vaihdettu tuloilmaventtiilejä ja laitettu puuttuvia kattolistoja jne. Ja tietysti rakennettiin tuo edelleenkin niin I-H-A-N-A sohvapöytä (pakko mainita koko ajan, sori! :D). Minua on purrut pahemman kerran sisustuskärpänen ja mielessä pyörii kaikenlaisia suunnitelmia ja ideoita ja kaikenlaista on tullutkin jo tehtyä. Esimerkiksi yksi päivä muutin vierashuoneen järjestystä vähän toimivammaksi ja sinne olisi tarkoitus saada seinälle se vanha kirjaisinlokerikko joka löydettiin Loviisan Wanhat Talot - tapahtumasta. Meidän tuulikaappikin sai uuden kenkien säilytyskaapin kun kyllästyin siihen vanhaan. Niihin palaan vielä myöhemmin paremmalla ajalla.

Kaiken sisällä puuhaamisen lisäksi syksyllä olisi myös ihanaa mennä metsään mutta hirvikärpästen takia se on minusta kauheata kidutusta. Muutama vuosi sitten oltiin metsässä ja yhtäkkiä päällemme lensi parvi hirvikärpäsparvi ja meillä ei ollut ihan varusteet kunnossa siihen touhuun. Minulta hirvikärpäset menivät paidankauluksesta sisään ja purivat kolme isoa paukamaa selkään (en edes tiennyt että ne voivat purra!) ja puremat kutisivat järjettömästi yli kolme viikkoa. Siitä jäi pieni kammo. Mutta onneksi ei tarvitse kuin tulla ensimmäiset yöpakkaset niin ne hieman rauhottuvat.

Syksyllä on minusta myös kiva matkustella, joten pikku hiljaa on reissukuumekin alkanut nousta mutta onneksi meillä on nyt syksyllä tiedossa viikonloppureissu Krakovaan! Mennään viettämään vähän meidän 9. -vuosipäivää :) Eli kaikki Krakova-vinkit ovat tervetulleita jos sellaisia löytyy!

Tämä viikonloppu olisi tarkoitus ottaa oikein rennosti.



Millaisia suunnitelmia teillä on tälle viikonlopulle tai ylipäätänsä syksylle? Reissuja tiedossa vai onko sisustuskärpänen puraissut? :)




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)