SOCIAL MEDIA

WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS

tiistai 18. syyskuuta 2018
Apua! Nyt mennään jo yli puolen välin kuukautta ja tämä on oikeastaan vasta toinen postaus tältä kuukaudelta. Kuten tiedätte lopetin aikaisemman blogin tässä kesällä mutta minusta siellä blogissa oli kuitenkin paljon myös hyviä juttuja mitä haluaisin jakaa myös täällä uudessa blogissa, muun muassa reseptejä Sunnuntai Sapuskaa -postaussarjassa. Suurin osa näistä tähän astisista sunnuntaisista reseptipostauksista on siis vanhoja reseptipostauksia, jotka siis kirjoitettu jo aikaisemmin ja uudelleen postaan tai ajastan ne tänne uuteen blogiin.


Kaikki ruoka-aiheiset postaukset löytyvät muuten ylä- tai sivupalkista RUOKA -kategorista 


Miten jaksaa syksyllä?
Kuvan lakanat ovat uudet suosikkilakanani H&M:ltä. Tykkään lakanoissa siitä että ne ovat kaksivärisiä.


Tässä viime päivinä on ollut ihan postauksen otsikon kaltainen fiilis. Herättäkää sitten kun tää syyskuu on ohi. Tunnit, päivät ja viikot vilisevät silmissä ja sitten kun siihen vielä lisätään vähän muuttujia niin ollaan aika mielenkiintoisen sopan ääressä. On ollut tehtävälistaa sinne, muistilistaa tonne. Yllättäviä käänteitä, yllätyksiä ja uusia suunnitelmia. Puolet jäänyt silti tekemättä tai laastarilla paikattu pahimmat. Sitä kuuluisaa omaa aikaakin olen yrittänyt löytää siinä kuitenkin täysin onnistumatta.

Älkää kuitenkaan käsittäkö väärin, vaikka onkin ollut hektistä niin suurin osa ajasta ja tekemisestä on ollut kivaa. Olen nähnyt ihmisiä, rakkaita, aloittanut harrastuksen uudelleen ja tehnyt kaikkea kivaa. Kaikki uusi ja yllättävä on vaan saanut tällaisen rutiiniarakastavan hiirulaisen aivan sekaisin. Kaiken kaaoksen keskellä auttoi jaksamaan kuitenkin tieto siitä että kohta minulla on ansaittu pikku loma.

Sitten kun siihen asti vihdoin ja viimein päästiin, flunssa vie sängynpohjalle - eikä siinä vielä kaikki kun ei sitä flunssaakaan voi potea siellä sängyn pohjalla itsesäälissä rypemällä koska edessä oli kauan odotettu viikonloppureissu miehen kanssa Krakovaan, jota ei voinut enkä halunnut perua. Olihan sen eteen tehty paljon töitä ja laitettu rahaa. Hemmollekin hoitaja hankittu. Ja pitihän sen olla sellainen parisuhdereissu missä vietetään kesällä täyteen tulleitä yhdeksää vuotta yhdessä.

No, loppujen lopuksi reissuun lähti kaksi aivan totaalisen kuolemaan tekevää flunssaista josta romanttinen parisuhdeaika kaukana mutta kaikesta vastoinkäymisistä huolimatta reissu oli hyvä, saattiin olla, nähdä ja kokea yhdessä ja reissusta selvittiin hengissä - kiitos buranan ja ennalta sovitun ohjelman. Burana auttoi jaksamaan ja ennalta sovittu ohjelma laittoi tsemppaamaan. Reissun suurimmat koettelemukset olivatkin aamulla ylösnouseminen ja illalla ravintolan päättäminen kun makuaisti on tyystin kadonnut, jonka takia minuahan teki koko reissun ajan mieli oikeastaan vaan pizzaa :D

Vielä ei ihan kaikki kehon solut ole tervehtyneet mutta toivotaan että tästä pikku hiljaa. Muutaman postauksen olen viimeinkin saanut kirjoitettua valmiiksi muun muassa päiväretkestämme Läntiselle Uudellemaalle sekä Valkmusan kansallispuistosta tulossa. Tarkoitus olisi myös tietenkin kirjotella myös vähän Krakovan reissusta ja vihdoin ja viimein vähän päästä vähän kuvailemaan ja kirjoittelemaan myös sisustusjutuista!


Tällainen välitiedotus siis tähän väliin. Tämä pieni loma alkaa pian olla ohi ja arki alkaa taas rullaamaan halusin tai en mutta voisko jo vähän hellittää?



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)