SOCIAL MEDIA

VUODELTA 2021 TOIVON...

lauantai 2. tammikuuta 2021

Hei rakkaat lukijat ja ihanaa alkanutta vuotta 2021! Ajattelin että viimeisten joulusisustuksen siivittämänä ennen kuin korjataan joulu pois niin voisin joulukuvien kerä vähän listata mitä tältä tulevalta vuodelta toivon tai odotan. En tee yleensä mitään lupauksia uutena vuotena mutta minusta on kuitenkin kiva listata toiveita tulevalle vuodelle.

ei niin perineinen joulusisustus

ei niin perineinen joulusisustus

ei niin perineinen joulusisustus

ei niin perineinen joulusisustus

ei niin perineinen joulusisustus

Vuodelta 2021 toivon;

Henkistä hyvinvointia. Vaikka periaatteessa olen voinut koko ajan ihan hyvin surusta huolimatta niin ajoittain on ollut hyvin hyvin vaikeitakin aikoja ja koin aika monta romahdusta vuoden aikana. Aika kultaa vaan muistoja mutta kuin luin esimerkisi viime vuoden tammikuun postauksiani niin yhtä postausta lukuunottamatta puhuin kuinka paha olo on ja miten musertavaa suru voi olla. Mutta nyt olen opetellut sanomaan ei, ottamaan rauhallisemmin silloin kun tarvitsee ja ennen kaikkea olemaan armollisempi itselle - ja se on todellakin auttanut! Elokuun jälkeen tuntuu että suru ja ikävä ovat laantuneet ja olen voinut paremmin ja toivon että tämä hyvä olo jatkuu tänäkin vuonna. 

Kouluttaa itseäni. Olenkin jo ilmoittautunut kahdelle kurssille ja innolla odotan että pääsen kehittymään. Tällaiset koulutukset ja kurssit eivät ole ollenkaan minua - olen just se arka tyyppi joka ei mielellään kokeile mitään uutta varsinkaan yksin ja jännitän aivan sairaasti uusia ihmisiä ja tilanteita, esiintymistä ja en hirveästi tykkää opiskelusta koska koen olevani jotenkin huono kaikessa (vaikka tiedän etten sitä ole välttämättä) mutta nyt koin että on aika ottaa härkää sarvista, astua epämukavuusaluelle ja vähän laittaa itseä peliin. Toivotaan että tästä seuraa jotain hyvää ja nämä ovat investointi tulevaisuuteen!

Terveyttä. No sehän on tietenkin sanomattakin selvää että toivon terveyttä itselle ja kaikille läheisille ja ystäväille ja että korona tästä viimenään kukistuisi eikä kukaan läheisistä tai ystävistä sairastuisi siihen tai mihinkään muuhukaan. 

Säästettyä puskurirahaston. Viime vuotiset kaikki ne vastoinkäymiset saivat kaikki säästöt hupenemaan täysin. Nyt haluan saada säästettyä pienen puskurin. Se vaatii kyllä nyt pientä kuria mutta eiköhän siitäkin selvitä!

Panostaa tähän blogiin ja somekanaviin. Haluan ehdottomasti panostaa enemmän tähän blogiin sekä instagram-tiliini. Pari vuotta sitten ostin uuden kameran ja edellisenä jouluna ostin uuden kuvanmuokkausohjelman. Nyt olen jo siis vuoden parin verran opetellut uusien laitteiden kanssa ja tuntuu että olen löytänyt omat juttuni ja tästä on hyvä jatkaa tämän kehittämistä!

Remppaintoa. Toivon että tänä vuonna saataisiin nyt vihdoin tuo kodinhoitohuone rempattua. Se on ollut sellainen Iisakinkirkko sattuneesta syystä, mutta nyt se olisi kyllä vaan aloittamista vaille valmista. Ehkä huomenna pitäisi aloittaa purkaminen? :D Keittiökin kaipaisi pientä kohennusta ja toivon että sekin saataisiin vielä tänä vuonna vähän pintarempattua. Mutta pidetään se sellaisena bonuksena, ettei tule liikaa paineita.

Nauttia pitkästä kesälomasta. Tänä vuonna minulla on pitkästä aikaa kesäloma heinäkuussa ja vielä yhdessä miehen kanssa (parina vuonna meillä on vaan ollut viikko jos sitäkään samaa aikaan..). Nyt aion nauttia siitä niin paljon kuin suinkin pystyn! Toivottavasti kesä tuo tullessaan aurinkoisia päiviä, herkullisia piknikejä, ihania iltoja ystävien kanssa, kauniita venereissuja, runsaan kukkaloiston puutarhassa ja lämpöisiä iltauinteja. Mä en kestä miten paljon odotan jo kesää!

Haaveiden toteutumista. Tässä on varmaan nyt hyvä aika paljastaa meidän tulevaisuuden suunnitelmat, joista täällä aina välillä olen sivulauseessa maininnut mutta kuitenkaan kertomatta sen tarkemmin. Meillä on miehen kanssa ollut jo monta vuotta haaveissa muuttaa enemmän maalle takaisin meidän juurillemme mutta mitään sopivaa taloa ei ole tullut vastaan. Mutta kohtalo puuttui peliin ja vaikka se ei ole ennen edes tuntunut vaihtoehdolta niin nyt se tuntuu kuin asioiden olisi pitänytkin mennä juuri niin. Aiomme muuttaa siis lapsuudenkotiini jossain vaiheessa. Takaisin maalle,  peltojen, metsän ja järvien keskelle. Ei ole vielä tarkkaa aikaa eikä edes tiedetä minä vuonna koska siihen liittyy kuitenkin vielä paljon asioita hoidettavksi. Eikä meillä ole mikään kiire mutta sanotaan vaikka näin että lähitulevaisuudessa ja toivon että tänä vuonna päästään asioiden hoitamisesa taas vähän eteenpäin tuota kohti. Ja pakko myöntää että parasta tässä on se että ollaan siitä molemmat miehen aika innoissamme!


Oletko sinä tehnyt Uuden Vuoden lupauksia tai mitä toiveita sinulla on tulevalle vuodelle? :) 


♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)