SOCIAL MEDIA

OLOHUONEEN SISUSTUSHAAVEITA

perjantai 29. kesäkuuta 2018

Skandinaavisen boheemi sisustus

Skandinaavisen boheemi sisustus


Maalaisromanttinen sisustus

Skandinaavisen boheemi sisustus

Skandinaavisen boheemi sisustus

Skandinaavisen boheemi sisustus


Olohuoneen sisustus

Skandinaavisen boheemi sisustus  
Skandinaavisen boheemi sisustus


Skandinaavisen boheemi sisustus

Heippa ja ihanaa perjantaita! Täällä satanut melkein koko päivän mutta nyt näyttäisi siltä että kirkastuisi illaksi ja sain napattua muutaman kuvan meidän olkkarista.

Meidän olohuone on näyttänyt tältä jo aika pitkään. Tykkään siitä edelleen ja se on juuri sitä mitä haluankin. Rakastan meidän kaappivanhusta ja korkeakiilto mustan tv-kokonaisuuden tuomaa kontrastia kalkkimaaliseinää vasten. Tykkään ruskeista lampaantaljoista ja Tine K:n valaisimista. Kasvit ja puunvärisit yksityiskohdat pehmentävät huoneen tunnelmaa ja tykkään muutenkin olohuoneen harmoonisista väreistä. Olen vuosien saatossa oppinut että ei kannata siitä hirveästi poiketa - kyllästyn todella nopeasti.

Nyt on kuitenkin viime aikoina alkanut tuntua siltä että jotain muutosta tarvittaisiin ja ihan hirveästi ideita mielessä. Hieman turhauttavaa etten ole vielä löytänyt Polyvorea korvannutta kollaasiohjelmaa missä pääsisin vähän lievittämään sisustusinspistäni. Jos ihan rehellisiä ollaan haaveilen vähän uudesta sohvasta / sohvista. Vaaleasta tai ainakin vaaleammasta ja sohva voisi olla ilmavampi. Ikean Stocksund olisi lähinnä omaa mieltymystä. Sohvan vaihto ehkä vielä ihan tapetilla - en ole tällaista ajatusta uskaltanut edes miehelle heittää ilmoilla (terkkuja vaan jos luet tämän :D) mutta sohvalle voisi laastarina ostaa uudet päälliset. Vanhat ovat alkaneet tuntua hieman liian tummilta ja kulahtaneilta. Haluaisin myös uuden sohvapöytän - sellaisen lankkupöydän! Muun muassa Uuden Kuun Emilialla on sellainen täydellinen jota olen kuolannut vaikka kuinka kauan. Uudesta sohvapöydästä on kyllä jo ollut miehenkin kanssa puhetta mutta sen suhteen ei ole vielä päästy ajatustasoa pidemmälle :D pitäisi ensin saada hankittua sellaiset lankut. Ehkä kesälomalla sitten?

Kesäloman bucket list on ja aika pitkä mutta saahan sitä haaveille! ;)
Ihanaa perjantai-iltaa!




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •


2 kommenttia :

  1. Teillä on kyllä tosi kaunis olohuone <3 Just tuollainen ihanan tunnelmallinen ja lämmin jollaisesta mä itsekin pidän. Simppeliin hyvään on helppoa tuoda lisää juurikin yhtä huonekalua - tai vaikka vain koriste-esinettä - vaihtamalla ilman, että koko sisustus kaipaisi hiomista. Jäin lukijaksi, ihana blogi sulla <3

    https://mietinsinua.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos paljon kivasta kommentista ja tervetulua lukijaksi! :) <3 se on juuri niin kuin sanoit, kun pitää tarpeeksi yksinkertaisena ja simppelinä ei kyllästy ja muutamia juttuja vaihtamalla saa kivasti vaihtelua! Mukavaa Sunnuntaita Sinulle!

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)