SOCIAL MEDIA

LOPPUKESÄN TUNTUA MALJAKOSSA

tiistai 13. elokuuta 2019
JEE! Talonmaalausprojekti on  V-I-H-D-O-I-N-K-I-N valmis tai ainakin loppusuoralla ihan muutamaa pientä korjausmaalausta lukuunottamatta. Voi tätä onnen määrää! :D

Mutta ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa. Projektina olisi vielä saada tuo kasvimaa kuntoon ennen syksyä. Siihen kun ei kesäkuisen kasvihuoneen kasaamisen jälkeen ole tullut uhrattua ajatustakaan. Ei nimittäin ole hirmusti inspiraatiota siihen tällä hetkellä mutta toisaalta haluaisin sen kuntoon niin että ensi keväänä olisi ihana aloittaa kasvimaalla ns. puhtaalta pöydältä - varsinkin kun minulla on aika suuren suunnitelmat ensi vuodelle! :)

Elokuu on kohta puoli välissä ja kyllä olen jo havainnut pientä syksyn tuoksua ilmassa - tai ehkä pikemminkin loppukesän tuoksua ja mielikin alkaa pikku hiljaa sopeutua ajatukseen että kesä alkaa kohta olla ohi. Minua se ei haittaa, tykkään syksystä myös vuodenaikana ja kiva saada ajatuksia vähän takaisin taas sisälle ja sisustukseen tällaisen hyvin pihajuttuihin painoittuneen kesän jälkeen :)

Skandiboho olohuone

Skandiboho olohuone

Boheemi sisustus

Tarjotin seinällä

Lankkupöytä

Vaikka syksy onkin oikein tervetullut niin vielä en ihan olisi valmis luopumaan niistä kaikista ihanista luonnonkukkakimpuista. Olen toiveikas että vielä jostain löytäisin kimpun auringonkukkia mutta koska tähän hätään ei auringonkukkia vielä löytynyt eikä pihalla ollut enään mitään kerättävää oli nöyrryttävä vain laittamaan olohuoneen maljakkoon heiniä. Kauniitahan nuokin ovat <3

 Viime vuonna innostuin kovasti sadonkorjuu väreistä - sinapinkeltainen, okra ja terrakotta olivat hyvin mielenkiintoisia värejä ja niitä myös toin sisustukseen. Mutta vaikka pidinkin näistä täyteläisistä väreistä niin en niitä olohuoneessa jaksanut kovin kauaa ennen kuin ne siirtyivät vierashuoneeseen. Hassua, sillä siellä ne ihastuttavatkin sitten oikein kovasti ympäri vuoden. Tästä voikin vetää sen johtopäätöksen että haluan pitää olohuoneen tosi neutraalina ja ainoa "väri" , jota siellä siedän pidemmän päälle on utuinen tummansininen kaikkien muiden maanläheisten sävyjen harmaan, beigen, mustan ja ruskean lisäksi.

Tänä vuonna siis otan tästä viime vuoden "hairahduksesta" opikseni ja tänä vuonna syksy saa näkyä meillä juurikin maljakossa ja muissa pikku jutuissa sisustuksessa.


Löytyykö muita kausiväreihin sortuneita vaikka pohjimmiltaan tykkääkin neutraaleista väreistä?SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)