SOCIAL MEDIA

PIHAHAAVEITA 2.0

torstai 22. elokuuta 2019
Hahah nyt kun ollaan saatu kasvihuone ja talonmaalausprojekti pois päiväjärjestyksestä (ja pitäisi vielä tehdä kasvimaa valmiiksi ennen talvea...) ja saatu just ja just on kaikki maalitahrat käsistä pestyä ja mullat kynsien alta niin haaveilen jo uusista jutuista pihalla! ':DMutta olen sitä mieltä että aina voi haaveilla. Haaveet on haaveita, ei niiden tarvitse toteutua nyt eikä heti. Ehkä ensi vuonna jos ollenkaan sanoin miehellekin joka pyöritteli silmiä ja käski minun rauhoittua :D Seuraavat pihahaaveet (kasvimaaprojektin lisäksi) koskevat tällä hetkellä kesäkeittiötä ja haluaisin ensi kesäksi meille ns. cutting gardenin!

KESÄKEITTIÖ

Muurattu grilli
Kuva: Anna Kubel

Olen nyt jostain saanut päähäni että haluaisin tuollaisen muuratun tason meidän kesäkeittiöön yhteyteen :D Koko ajatus varmaankin lähti siitä että mies alkoi haaveilla pihalle pizzauunista ja mietittiin että mihin sen uunin sijoittaisi jos sellainen tehdään/hankitaan. Sitten alkoi mieletön surraus päässäni ja sitten keksin sille ratkaisun kun näin Anna Kubelin muuratun kesäkeittiön! Se olisi aivan täydellinen ratkaisu ja tavallaan se kruunaisi koko kesäkeittiön. Siihen voisi muurata paikan niin pizzauunille, kaasugrillille kuin meidän savustimelle. Salaa myös toivoisin myös valokatetta meidän kesäkeittiön yläpuolelle 0:)


CUTTING GARDEN

Kukkatarha
Kuva: Anna Kubel

Cutting Garden, en tiedä sen suomenkielistä nimeä mutta se on tavallaan sellainen kukkatarha tai kukkaistutus mistä voi käydä poimimassa omat leikkokukat maljakkoon! Tämä on ainakin omassa somekuplassani hyvin suosittua tällä hetkellä ruotsalaisissa blogeissa ja instagrameja mitä seuraan. Pienen kukkatarhan perustamiseen minulla on jo tavallaan suunnitelmat kasvimaalle, joten voipi olla että ensi kesänä minulla on jo jonkinlainen cutting garden täynnä daalioita, kosmoskukkia ja unikoita! :)


Haaveet on haaveita, joskus ne toteutuu ja joskus ei mutta on taas ihana tuntea tämä inspiraation palo itsessä mikä tuntui kadonneen hetkeksi maalausprojektin aikana.


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •


2 kommenttia :

  1. Miten hurmaava kesäkeittiö! Olen itsekin jo pitkään haaveillut tuollaisesta johon tosiaan saisi pizzauunin sekä grillin mahtumaan. Valokate varmasti toisi ihanasti lisävaloa ja sateella suojaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekkin! Tuollaisesta haaveilen edelleen :)

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)