SOCIAL MEDIA

KAHVIA JA LOMAN LOPPUA

keskiviikko 26. helmikuuta 2020
arabia maisema

vanha kahvipurkki

arabia maisema

kylmä maitokahvi

frappé

arabia maisema

arabia maisema

sininen arabia maisema

kukkivaa.fi

arabia maisema

arabia maisema

kukkia kotiinkuljetuksella

teeleipä resepti

Pieni lomaviikkoni on loppumassa ja vähän harmittaa että se meni sitten aika pitkälti flunssassa. Tänään (viimeisenä lomapäivänä) on ensimmäinen päivä kun tuntuu jo vähän paremmalta. Onneksi ei tällä kertaa ollut ihan sellainen flunssa, joka olisi vienyt sängynpohjalle mutta kuitenkin silleen että tuntee ettei ole ihan elämänsä kunnossa.

Flunssa sai minut innostuin lomalla taas täyttelemään Myheritagessa sukupuutani kun mitään muuta tähdellistä ei oikein jaksanut tehdä. Olen aina ollut tosi kiinnostunut historiasta ja sukujutuista ja pienenä kyselinkin tosi ahkerasti isovanhemmilta kaikkea mutta pakko myöntää että kyllä ikä tekee tehtävänsä ja en muista niistä jutuista kuin joitain pieniä yksityiskohtia sieltä täältä. Aloitin sukupuun kokoamisen jo yli vuosi sitten kun sain joululahjaksi sen Myheritage DNA-testauksen ja kolme sukuhaaraa sain helposti ja nopeasti täytettyä 1600-luvulle asti mutta yhden sukuhaarankohtaan tiedot tökkäsivät jo isoisän äitiin. Siltä puolelta sukua ei sitten meinannut  löytyä mitään tietoa mutta nyt innostuin taas pitkän ajan jälkeen ja löysin kun löysin kovan työn jälkeen tietoja ja nyt minulla onkin lähes kaikki sukuhaarat täytetty 1600-luvulle asti mikä tuntuu aivan mahtavalta!


 Flunssasta viis, tarkoitus nauttia viimeisestä vapaapäivästä kahvin ja teeleipästen kera! Katoin oikein Arabian Maisema - astiat ihan vaan loman (loppumisen) kunniaksi. Ne ovat niin kauniit <3
 Kivaa keskiviikkoa :)


Kiinnostaako reseptit?
* Frappé -resepti                     * Teeleipä resepti 





♡♡♡




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

2 kommenttia :

  1. Vautsi mitä kuvia! Löysin blogisi sattumalta, sun sisustustyyli on ihana. ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitos tosi paljon! ♡ Miten kiva, tervetuloa! :)

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)